Horoscop săptămâna 18-24 decembrie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămână. Astrele ne pregătesc numeroase încurcături înainte de sărbători. 

Agenda astrologică a săptămânii 18-24 decembrie

Sezonul Săgetătorului. Până pe 22 decembrie îi sărbătorim în continuare pe acești nativi. 

Sezonul Capricornului. Pe 22 decembrie avem Solstițiul de iarnă/Soarele intră în Capricorn. 

Mercur retrograd în Capricorn/Săgetător

Această retrogradare, începută pe 13 decembrie și care va dura până pe 23 decembrie, va aduce o serie de decizii importante în sfera profesională.Capricornul, ca arhetip, este asociat cu autoritatea, gestionarea timpului, structura și disciplina, concentrându-se în principal pe aspectele profesionale. În această perioadă, mulți vor primi vești, vor lua decizii și vor avea discuții cu superiorii, iar lucrurile s-ar putea să nu evolueze conform așteptărilor. Cei cu marcaj cardinal în astrogramele natale - Berbec, Rac, Balanță și Capricorn - vor resimți mai multă tensiune și vor simți nevoia unei introspecții mai profunde. Ca să nu mai vorbim de încurcăturile apărute în organizarea sărbătorilor!

După 23 decembrie, Mercur retrograd se duce în Săgetător. Și așa le vine rândul celor cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) să îndure efectele retrogradării până pe 2 ianuarie 2024!

Venus în Scorpion

Acest tranzit va dura până pe 29 decembrie. Vom fi mult mai geloși și posesivi. De asemenea, devotamentul nostru va fi total și vom cere de la ceilalți același lucru. Acest tranzit este important și din punct de vedere financiar. Venus este în opoziție de semn cu Jupiter, ceea ce înseamnă că la final de an vor fi multe negocieri. 

Marte în Săgetător

Tranzit care va dura până pe 4 ianuarie. Dacă vrei să faci următorul pas către evoluție, cum ar fi să studiezi, să călătorești sau să pleci din țară, acesta este un moment nemaipomenit. Este o perioadă excepțională pentru a găsi un nivel superior într-un anumit domeniu.

Va trebui să fim atenți la vulnerabilitatea cu care vine acest tranzit a lui Marte. O să avem prejudecăți tendențioase, vom fi scrupuloși, răutăcioși și ni se va părea că doar dreptatea noastră este absolută. Iar în contextul sărbătorilor, chiar nu face nimănui bine o replică răutăcioasă. 

Citește și Previziuni astrologice 18-24 decembrie 2023. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel