Horoscop săptămâna 19-25 septembrie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE / ascendent: VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 18 sep 2022, 18:00 | Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Urmează Echinocțiul de toamnă. 

Care vor fi tranzitele cele mai importante pentru carieră

Un lucru este cert. În 2022, dacă vrei să ai succes din punct de vedere profesional, va trebui să deții o serie de soft skills, cele care țin de capacitatea de a te adapta oricărei situații. Nu va ajunge să îți faci treaba pur și simplu, să fii precum un robot. Ci să îți pese de cei din jur și să înțelegi mecanismul emoțional al oamenilor. Angajatorii vor căuta abilitățile de comunicare, creativitatea, etica și capacitatea de a înțelege problemele altora.

În 2022, Marte va retrograda în Gemeni, semnul schimbării și al diversității. Chiar dacă retrogradarea va dura de pe 30 octombrie 2022 până pe 12 ianuarie 2023, resimțim efectele încă de pe 20 august. Ne vom confrunta cu mai multe posibilități și nu vom ști ce să alegem. Dar tranzitul lui Marte prin Gemeni asta va dori să ne învețe: că putem jongla cu mai multe activități până când ne vom da seama ce ne place cu adevărat.

Cu Saturn în Vărsător, Uranus în Taur și Marte în Gemeni, vor fi frecvente situațiile în care oamenii vor face tot posibilul să lucreze pe cont propriu, să nu mai fie angajați în sensul clasic al cuvântului. Conceptul de freelancer va ajunge și la cine nu s-ar fi gândit vreodată la așa ceva.

Axa nodurilor pe semnele Taur-Scorpion va produce modificări și în modul în care ne vom raporta la bani, la ideea de salariu, pensie.

Unele dintre zodii vor resimți mai serios aspectele anului 2022 pe plan profesional. Vreau doar să le atrag atenția să nu citească următoarele rânduri cu un sentiment de panică. Atunci când spun că anumite persoane vor fi mai afectate, nu mă refer neapărat la ceva negativ.

Balanță/Ascendent în Balanță - pot schimba locul de muncă, pot găsi în sfârșit un serviciu sau vor munci mai mult ca niciodată

Gemeni/Ascendent în Gemeni - se va pune problema unor noi responsabilități care să vă evidențieze; relația cu șefii se va intensifica

Berbec/Ascendent în Berbec - va fi nevoie de un pas înapoi pentru a vă da seama care vă sunt prioritățile înainte de a porni un nou proiect

Taur/Ascendent în Taur - Saturn vă va obliga să fiți serioși și să nu așteptați rezultate de pe o zi pe alta

Pești/Ascendent în Pești - veți avea tendința de a promite/prelua mai multe decât puteți duce

Rac - oportunități de creștere, progres, avansare doar dacă veți face totul foarte corect

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play