Horoscop săptămâna 21-27 august 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Previziuni astrologice săptămâna 21-27 august 2023. Urmează retrogradarea lui Mercur în semnul Fecioarei.

Youtube video image

Ne așteaptă o săptămână de foc! Iată evenimentele principale!

Pe lângă retrogradările lui Venus, Saturn, Neptun și Pluto, iată că urmează și cea renumită, a lui Mercur. 

Retrogradarea lui Mercur în Fecioară, a treia din 2023, începe pe 23 august și va dura până pe 15 septembrie, însă efectele vor dura până pe 5 octombrie. 

Semnul Fecioarei, să nu uităm, este unul al „criticii” constructive, este ochiul care observă toate micile imperfecțiuni. Așadar, în această perioadă, vom încerca să găsim soluții, să înțelegem datele pe care le avem în mod diferit, să vedem exact unde nu am interpretat corect.

Ne întâlnim cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult și vedem dacă ne mai putem da o șansă alături de ei sau vedem unde anume am greșit și încercăm să corectăm. Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile. 

La un moment dat, în perioada următoare, poți observa că ți se mai dă încă o oportunitate, însă noi putem fi mai fricoși. Pentru că Mercur în Fecioară vrea să fie totul perfect, se teme să nu greșească. Iar când este și retrograd, cu atât mai mult! E foarte panicat.

Ce face această retrogradare? Ne ajută să corectăm, să ajustăm, să vindecăm, să verificăm și să ne dăm seama că o greșeală nu reprezintă sfârșitul lumii. Că frustrările, fricile, sunt normale, fac parte din noi. Iar, dacă cineva ne spune că am greșit sau că nu am făcut ceva bine, nu este cazul să ne panicăm și să o luăm razna, ci să încercăm să ne dăm seama cât de critică este vocea interioară.

Tot pe 23 august, Soarele părăsește semnul extravagant al Leului și pășește în cel harnic al Fecioarei. Gata cu vacanța! Avem Echinocțiul de toamnă. Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. 

Pe 27 august, Marte intră în Balanță.

Planeta acțiunii trece în semnul echilibrului și al relațiilor. 

Marte în Balanță arată o latură mai iubitoare de estetic și mai echilibrată a planetei de foc. Tindem să păstrăm pacea și armonia în jurul nostru înainte de a lua decizii. Diplomația va deveni arma noastră cea mai puternică.

Poți să citești și: Calendar astrologic septembrie 2023: Jupiter retrograd în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel