Horoscop săptămâna 21 - 27 martie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE / ascendent - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop

Horoscop săptămâna 21 - 27 martie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE / ascendent:

Detalii despre alte tranzite astrologice importante în luna martie

Echinocțiul de primăvară/Ingresul Soarelui în Berbec

Cu alte cuvinte, începe primăvara din punct de vedere astronomic/astrologic. Vom ieși din hibernare și ne vom bucura mai mult de viață. Mulți dintre voi vor observa o dorința mai mare de a face sport sau de a se implica în activități noi. 

Venus va tranzita semnul Vărsătorului până pe 5 aprilie. 

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. O reprezintă pe Afrodita. Poziția acestei planete în harta noastră natală arată modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Vom fi mult mai cerebrali în ceea ce privește zona amoroasă, vom dori mult spațiu și libertate în relații, dar putem să și schimbăm ceva în înfățișarea noastră. 

Venus se va întâlni cu Marte și Saturn, dar va face și careu cu Uranus. Ceea ce însemnă că ne poate aduce unele beneficii neașteptate, dar pe care ne putem baza mult timp. 

Cu alte cuvinte, astrele te încurajează să abordezi într-un mod remixat toate domeniile reprezentate de Venus. 

Câțiva dintre noi vor resimți acest tranzit într-un mod serios:

Taur/Ascendent în Taur

Astrele te vor sprijini în zona carierei. Venus este și guvernatorul tău. Vor fi multe surprize, dar până la urmă nu va fi chiar așa de neplăcut. Îți vei da seama că schimbările te ajută să evoluezi. 

Leu/Ascendent în Leu

Venus va tranzita casa relațiilor. Poți lucra alături de partener pentru a aduce un strop de noutate în viața de cuplu. Sau poți cunoaște unele persoane curioase și diferite față de foști parteneri. Susținere în chestiunile legale. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus te va face mai preocupat de confort, de design-ul locuinței sau de cum arată grădina. De asemenea, timpul petrecut acasă cu partenerul poate fi de neuitat. Relațiile cu familia se pot îmbunătăți. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus va tranzita semnul tău. Frumusețe, carismă, nivel crescut de atractivitate, șanse. Toate pot fi ale tale dacă alegi să îi faci pe plac acestei planete, adică să te iubești mai mult. Și să nu mai petreci timp cu oameni nepotriviți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel