Horoscop săptămâna 21-27 noiembrie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 20 noi 2022, 14:55 | Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Previziuni astrologice 21-27 noiembrie 2022. 

Despre aspectele săptămânii

În sfârșit, avem în față o săptămână cu multe aspecte favorabile. A trecut ceva vreme de când nu am mai spus asta. Laitmotivul zilele următoare este speranța/încredere/credința. Ne rupem de careul Marte retrograd-Neptun care a adus multă zăpăceală. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim în continuare cu ochii în patru și toleranți cu unele încurcături din jurul nostru. 

Pe 21 noiembrie avem un trigon între Soarele din Scorpion și Jupiter din Pești. Acesta este considerat unul dintre cele mai norocoase din astrologie? De ce? Pentru că îmbină în mod armonios energia conștientă cu principiul abundenței. Adică, dacă vom avea încredere în noi, vom putea reuși multe. Dacă vreți o comparație, trigonul Soare-Jupiter este precum un speaker motivațional care te învață că dacă te accepți așa cum ești, și îți construiești încrederea interioară, vei atrage abundența. Deci vă recomand ca luni să vedeți doar partea plină a paharului!

Pe 22 noiembrie începe Sezonul Săgetătorului. După Venus și Mecur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică și astrologică care va începe pe 21 decembrie, odată cu Solstițiul de iarnă și intrarea Soarelui în Capricorn. Când vine vorba de sezonul Săgetătorului, putem fi siguri de ceva: nu ne vom plictisi deloc! Nimic nu este banal. Fiecare loc de muncă, relație și zi este o oportunitate de a crește. Vom învăța să vedem viața ca pe o aventură. 

Citește și Ce aduce sezonul Săgetătorului pentru fiecare zodie

Tot pe 22 noiembrie avem o conjuncție între Mercur și Venus în Semnul Săgetătorului. Iar un aspect plăcut! Știm să folosim cuvintele într-un mod grațios, diplomat, rafinat. Ne comunicăm idealurile și atragem aliați. O zi bună pentru a vorbi despre propriile sentimente. Poate unii au nevoie de curaj în acest sens. 

Pe 24 noiembrie avem două evenimente astrologice importante: Luna Nouă în Săgetător și reluarea mersului direct al lui Jupiter prin semnul Peștilor. 

Jupiter din nou în Pești. Află ce oportunități de schimbare aduce pentru toate cele douăsprezece zodii

În curând mai multe detalii și despre Luna Nouă în semnul Săgetătorului!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play