Horoscop săptămâna 23-29 mai 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 22 mai, 15:50 | Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 23-29 mai 2022. Urmează câteva zile pline din punct de vedere astrologic. 

Următoarele evenimente astrologice

Săptămâna ce urmează dă startul unor tranzite astrologice menite să facă schimbări în viața noastră. De fapt, menite să ne oblige să o luăm de la capăt. Și spun asta pentru că începutul anului ne-a obligat să fim observatori, iar a doua parte a lui 2022 ne va face să acționăm. Nu vom ști încotro, dar o simplă schimbare ne va aduce mai multe avantaje decât stabilitatea. Indecizia din următoarele luni nu va fi gravă deloc! Ba s-ar putea să fie chiar motivul unor transformări serioase. Urmează câteva zile cu multă energie de foc(Luna, Venus, Marte și Jupiter toate în Berbec), deci vom beneficia de multiple instrumente pentru a crea o altă viață. 

Mercur retrograd se va întoarce în semnul Taurului pe 23 mai. Vom fi nevoiți să ne dăm seama dacă avem resursele necesare pentru a porni un proiect sau nu. De asemenea, vorbele nu vor cântări deloc dacă nu vor fi urmate și de ceva concret. Multe blocaje, întârzieri și frustrări. 

Pe 25 mai, Marte intră în Berbec, unde va sta până pe 5 iulie. Furie, curaj, inițiativă, energie. Dar prea mult! Planeta acțiunii iubește să tranziteze primul semn al zodiacului, este chiar domiciliul său. Și cum se va întâlni și cu Jupiter, vom avea din plin oportunitatea de a schimba ceva în viața noastră. Însă brusc! Pe neașteptate.

Pe 28 mai, Venus intră în semnul Taurului, unde va sta până pe 23 iunie. Stabiltate, senzualitate, posesivitate, atașamente puternice. 

Pe 29 mai, Marte face o conjuncție cu Jupiter în semnul Berbecului. Acțiunea se întâlnește cu șansa. Independență. Îndrăzneală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play