Horoscop săptămâna 25-31 iulie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE / ascendent: VIDEO

Autorul articolului: Astrosens Team, Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal 25-31 iulie 2022. Urmează cea mai fericită Lună Nouă din 2022. 

Detalii despre cea mai fericită Lună Nouă din 2022

Pe 28 iulie 2022 vom fi sub vraja unei Luni Noi în semnul Leului care ne va aduce mult noroc și datorită trigonului cu Jupiter, însă ca orice trigon „trebuie pus la treabă”.

O Lună Nouă presupune faptul că avem Soarele și Luna la același grad, în aceeași zodie. Luna Nouă în Leu se va petrece pe 28 iulie și este una dintre cele mai fericite zile ale anului. Este un eveniment extrem de special care ne aduce bucurie, fericire și noroc, având în vedere că este în trigon cu Jupiter. Așadar, există multe premise în direcția unei zile cu adevărat reușite. 

La nivel personal ar trebui să ne decidem să facem ceva pentru noi, să întâmpinăm cu bucurie acest eveniment astrologic, să ne deschidem în direcția vibrației sale. O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt.

Să nu uităm că Soarele și Luna se simt foarte bine în Leu și ne aduc în calea emoțiilor noastre nevoia de iubire, atenție, validare, răsfăț, cadouri, laude. Energia Leului (atenție, vorbim despre energia acestui semn zodiacal, nu de oamenii care s-au născut cu Soarele în Leu, ci de felul în care este definită energia emanată de semnul guvernat de Soare) vorbește de a ne concentra pe propria persoană, vorbește foarte mult de iubirea pe care ne-o acordăm nouă înșine. Trebuie să ajungem să credem în brandul personal ca să știm să ne vindem. Pe măsură ce credem în noi, ajungem să devenim ceea ce credem.

Cum spuneam că Luna Nouă este în trigon cu Jupiter, înseamnă că este aducătoare de șanse, de mare noroc, de oportunități, însă astrologul Daniela Simulescu ne atenționează că Trigonul vine cu reușite doar dacă îl pui la muncă.

Pe de altă parte, e important să ne gândim și la faptul că Jupiter își începe retrogradarea în semnul Berbecului până pe 28 octombrie. Ce șanse am avut până acum de pe 11 mai și nu le-am pus în practică, acestea s-ar putea să revină în atenția noastră. 

Mai are un aspect important, mai exact, conjuncția cu Ceres care ne aduce multă preocupare, grijă, anxietate. Având în vedere că Luna Nouă se petrece în casa a 6-a, o casă a rutinei, a modului în care lucrăm, a modului în care ne folosim timpul, ar trebui să nu ne lăsăm acaparați de griji, ci să ne gândim la obiceiurile care ne-ar face viața mult mai eficientă. Cu o Lună Nouă în Leu în trigon cu Jupiter în casa a 2-a, ar fi ideal să ne luăm resursele personale la „puricat”, să vedem exact cine suntem acum, de ce dispunem acum și să obținem maximul din ele. Lucrurile mici sunt importante: să dorm cu o oră în plus, să mănânc mai sănătos, să pictez dacă asta simt nevoie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel