Horoscop săptămâna 26 decembrie 2022-1 ianuarie 2023. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal! Echipa Astrosens vă dorește Crăciun fericit!

Finalul anului din punct de vedere astrologic

Finalul anului are câteva surprize din punct de vedere astrologic. Mai exact retrogradarea lui Mercur! Da, ați auzit bine! Vă invit să vă bucurați de aceste zile, alături de cei dragi, și să vă încărcați cu multă răbdare.

Planeta comunicării și a mișcării va retrograda în semnul Capricornului. 

Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte. De asemenea, această retrogradare a lui Mercur ne va obliga să ne dăm seama când nu ne-am asumat unele inițiative sau cum am fugit de responsabilitate. De această dată, nu vom mai putea. 

Să nu uităm că ne aflăm și sub influența lui Marte retrograd în Gemeni, până pe 12 ianuarie. 

Comunicarea va fi mai eficientă și se va învârti în jurul lui „CUM SĂ”. Cum să fac să rezolv, cum să găsesc soluții, cum să câștig mai mulți bani și așa mai departe. După cum spuneam, energia Gemenilor iubește curiozitatea, așadar ea diversifică, schimbă, încearcă. Putem să ne lansăm în mai multe direcții, să vedem ce idei de afaceri ne-ar putea veni și să „ciupim” câștiguri din mai multe părți. 

E posibil să existe o stare de nehotărâre, de indecizie. Nu știm ce se întâmplă, nu mai suntem atât de siguri pe o anumită tendință și începem cu „stai să vedem”, cântărindu-ne alternativele. Marte retrograd în Gemeni este bun și pentru comunități, pentru cei care au nevoie să își găsească cercul social potrivit din care să facă parte. 

HOROSCOP NOU 2023 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru anul viitor - VIDEO

Jupiter s-a întors în semnul Berbecului, unde va sta până pe 16 mai. 

Încrederea trebuie să fie bazată pe ceva real, să aibă o șansă sănătoasă. Nu mai sta! Asta îți strigă Jupiter în Berbec, astfel încât să se facă auzit. În cazul în care nu ai planuri reale până pe16 mai, fii atent, pentru că pot să apară provocări sau diferite situații în viața ta. Orice apare nou în acest interval nu va fi deloc întâmplător, ci are un scop precis.

Jupiter te împinge de la spate și te îndeamnă să progresezi, indiferent de ramura pe care vrei să o exploatezi. Motivează-te pe tine, dar și pe cei din jur. Ai la îndemână o mulțime de beneficii și de mâini întinse de la Jupiter în Berbec, de care trebuie să te folosești. Învață să renaști!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel