Horoscop săptămâna 26 septembrie-2 octombrie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 25 sep 2022, 17:56 | Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 26 septembrie-2 octombrie. Mercur își va opri retrogradarea la finalul săptămânii. 

 

Detalii despre Luna Nouă din Balanță de pe 26 septembrie 

Luna Nouă din semnul Balanței se va petrece pe 26 septembrie 2022, la ora 00:55 (ora României), conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. 

Este un moment în care ne gândim la viitor, medităm, începem ceva, ne punem intenții, spune astrologul Daniela Simulescu atunci când prezintă previziunile pentru acest eveniment astrologic. Semnul Balanței ne vorbește despre echilibru, iar de data aceasta, trebuie să găsim echilibrul ÎN NOI, înăuntrul nostru. Să ne punem ordine în ceea ce suntem cu adevărat, fără a ne lăsa pradă exceselor, promisiunilor fără fond și dorinței de validare. 

Soarele este ego-ul, este ceea ce ne constituie „vertebral”, însă Luna este ceea ce simțim, felul în care simțim. Va trebuie să facem pace între aceste două stări, exterioară și interioară. 

Opoziția cu Jupiter în Berbec (retrograd) arată că undeva vom oferi prea mult din noi, vom oferi din deja „prea-golul din noi” și vom exagera cu promisiunile sau cu estimările. 

„Gândiți-vă unde exagerați și unde promiteți mai mult decât este cazul”, vă îndeamnă astrologul Daniela Simulescu. Atunci când supraestimăm, ascundem, de fapt, o lipsă. Mai ai din ce să dai? Este balanța ta echilibrată? Toate promisiunile pe care (ți) le faci s-ar putea să fie mai amplificate decât de obicei și asta din cauza lui Jupiter, ceea ce s-ar putea să ducă ulterior la situații nu tocmai plăcute. Lucrurile pot crea un context pozitiv, doar dacă suntem echilibrați, dacă ne-am rezolvat problemele. 

„Se sparge cel care a oferit mai mult decât era cazul”, mai spune astrologul, mai ales că acest eveniment are și un Ascendent în Rac, ceea ce arată tot o formă de dăruire, de întoarcere către ceilalți. Energia Racului oferă, sperând că în acest fel se va pune pe sine la adăpost, însă din cauza arhetipului din care face parte, s-ar putea să rămână cu mâinile goale la final, nemaiprimind nimic înapoi din tot ce a dat. 

Energia Balanței se schimbă doar prin ceilalți, copiază cu ușurință ceea ce fac ceilalți pentru a le putea face pe plac, dar această energie ușor ezitantă ar trebui pusă în culorile potrivite pentru a înțelege mai exact de ce are nevoie de oglindire pentru a se simți bine, de ce trebuie să aștepte mereu validarea în glasurile celorlalți?Abia în momentul în care ne vom oferi nouă, vom atrage oamenii potriviți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play