Horoscop săptămâna 27 februarie - 5 martie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Ne pregătim de ieșirea lui Saturn din Vărsător. 

Vă reamintesc faptul că a început numărătoarea inversă! Zilele următoare, Saturn ajunge la grad anaretic în Vărsător și se pregătește să intre în Pești. Orice planetă, mai ales una atât de importantă precum Saturn, când se află la 29° creează multă rezistență, frică, frustrare. 

Unii nativi, mai ales cei cu marcaj fix(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) în astrogramele natale vor resimți serios această trecere. Se vor confrunta cu momente în care vor avea senzația că au atins o limită, că sunt pe o graniță fină sau că sunt prea duri cu ei înșiși. 

Din martie 2020, Saturn în Vărsător a fost ca un guru pentru noi. A schimbat perspectiva asupra lumii și am simțit asta cu siguranță. Nu este cazul să vă reamintesc evenimentele apărute între timp. Este acel moment în care începi să îți dai seama de ce te-ai născut sau cel puțin, să cauți sensul tău pe lumea aceasta, care este rostul, de fapt.

Vărsătorul este acest semn care toarnă din „găleata cunoașterii”, dar este și vocea colectivității și vocea care se află în fața colectivității. Atunci când vorbești în fața unui grup, tu îți vei activa energia Vărsătorului, atunci când oamenii te privesc și te ascultă, vei găsi în tine energia acestui semn. 

Tranzitul lui Saturn în semnul Vărsătorului ne-a arătat că lumea, colectivitatea, a fost gata să asculte de cineva mai presus de ei, să găsească acea energie a înțelepciunii. 

Colectivitatea începe să se maturizeze, să își caute echilibrul. Asta face Saturn în semnul Vărsătorului: caută dreptatea pentru mase, vine să arate cum anume trebuie să fie lucrurile, de fapt. Orice se întâmplă acum, se întâmplă cu un rost. Lumea va vedea acum ce este corect, ce este drept și ce anume nu a fost făcut bine până acum. O să îți spui, „uite, în sfârșit se rezolvă și asta”.

Vărsătorul ține și de dorințele și de asiprațiile și speranțele noastre. Îți arată că prin răbdare, prin a lucra cu tine mult vei reuși, dar până acolo s-ar putea să te vezi cu adevărat, să vezi toate defectele din oglindă pentru a le putea corecta și a le pune apoi în aplicare.

V-aș recomanda tuturor, nu doar celor menționați mai sus, ca până pe 7 martie să faceți o retrospectivă a lecțiilor învățate în ultimii trei ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel