Horoscop săptămâna 28 martie-3 aprilie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE / ascendent:

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. 

Principalele evenimente ale săptămânii ce urmează: conjuncția Venus-Saturn(28 martie) și Luna Noua din Berbec(1 aprilie). 

 

Despre tranzitul lui Mercur în semnul Berbecului 

Pe 27 martie, planeta comunicării își începe tranzitul prin primul semn al zodiacului, unde va sta până pe 11 aprilie.

Mercur în Berbec îi va sprijini pe cei cu semne de Foc şi îi va activa pe cei care au în astrogramele lor marcaj cardinal, adică Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn.

Mercur în Berbec e precum un copil care vrea AICI și ACUM. El nu ştie "nu se poate". Zice: "Eu vreau!" Urmează o perioadă egocentristă.

Mercur în Berbec nu prea se pricepe la negociere. Nu ştie şi nici nu are de unde să înveţe sau cum să înveţe. Nu are mecanismele acestea. 

Dar dacă îl folosim pe Mercur în Berbec, o luăm de la capăt. Spunem lucruri în mod direct, suntem curajoși, ieşim din situaţii.

Cu Mercur în Berbec am face bine pentru sănătatea noastră mintală să nu mai mascăm atât de mult şi să lăsăm afară furia din noi. Furia este sănătoasă dacă este folosită din când în când.

Dacă vreţi să învăţaţi un lucru nou, dacă vreţi să purtaţi o discuţie de care v-a fost teamă, dacă vreţi să luaţi o decizie, dacă vreţi să spuneţi ce aveţi pe suflet, folosiţi perioada 27 martie - 11 aprilie din plin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel