Horoscop săptămâna 28 noiembrie - 4 decembrie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 27 noi 2022, 14:29 | Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Urmează o opoziție Venus-Marte. 

Despre următoarele trei evenimente astrologice importante

Pe lângă retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor și tranzitul direct al lui Jupiter prin Pești, vom beneficia în perioada următoare și de alte evenimente importante. Ce trebuie să rețineți este faptul că, deși Mercur își va începe retrogradarea pe 29 decembrie, va avea avea efecte încă de pe 7 decembrie, când schimbă semnul. Deci mare atenție la planurile și cumpărăturile pentru sărbători!

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN

Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. Ori mintea noastră trebuie să se axeze pe concret, palpabil, organizare și tot ce ține de obiectivitate. Ne vom alege vorbele cu mare atenție pentru că vom dori să transmitem mesajul într-un mod cât mai elevat. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI

Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. Parcă ceea ce știam sigur nu mai este valabil. Inițial, vom deveni destul de agitați în a încerca să validăm din nou, dar ne vom da seama că nu are rost. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. Ne invită să ne vindecăm, să ne iubim mai mult şi să ne oferim mici cadouri sau plăceri materiale care să ne facă viaţa mai uşoară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play