Horoscop săptămâna 3-9 octombrie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 02 oct 2022, 19:52 | Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 3-9 octombrie. Mercur și-a oprit retrogradarea. 

Detalii despre cele mai importante evenimente ale lunii octombrie

2 OCTOMBRIE: MERCUR ÎȘI REIA MERSUL DIRECT

Din păcate, mersul direct va începe printr-o opoziție cu Neptun. Deci vă atrag atenția să nu vă bucurați încă! De altfel, trebuie menționat că efectele retrogradării se vor duce până pe 29 octombrie, când Mercur va părăsi de tot semnele contaminate(Fecioară/Balanță). Dar chiar și așa, veți observa că unele proiecte vechi, împotmolite, vor putea fi rezolvare în sfârșit. 

9 OCTOMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN BERBEC

Un eveniment care îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn). Luna Plină se va petrece în apropierea lui Jupiter. Vom asista la multe izbucniri, ruperi, decizii bruște, agresivitate și impulsivitate. Un moment bun să renunți la ceva și să o iei de la capăt. Acest eveniment oferă un curaj nebănuit. Dar și multă furie. 

11 OCTOMBRIE: MERCUR SE ÎNTOARCE ÎN BALANȚĂ

Adică în semnul unde și-a început retrogradarea pe 10 septembrie. Vom căuta să reparăm ce am greșit în ultimele săptămâni. Și o vom putea face doar prin diplomație, folosind cuvintele potrivite și bunele maniere. Răbdarea va juca un rol important. 

23 OCTOMBRIE: SOARELE ȘI VENUS INTRĂ ÎN SCORPION

Începe Sezonul Scorpionului. Trecem de la energia Balanței, dispusă către socializare, la cea direcționată către retragere. Ne pregătim de iarnă. Nu vom mai sta la fel de mult pe afară și vom căuta liniștea căminului. 

Cu Venus în Scorpion, până pe 16 noiembrie, vom fi destul de geloși, posesivi și pasionali. În plus, senzualitatea va fi la cote imense. Și să nu uităm că Venus este destul de dramatică și înflăcărată atunci când traversează a opta zodie. 

25 OCTOMBRIE: ECLIPSĂ PARȚIALĂ DE SOARE/LUNĂ NOUĂ ÎN SCORPION

Poate fi văzută de locuitorii din Rusia, vestul Asiei, estul Europei şi nord-estul Africii. Eclipsele anului 2022 au avea cel mai mare impact in viața celor care au marcaj fix(Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile) în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

O zi bună pentru a renaște din propria cenușă. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. 

28 OCTOMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN PEȘTI

Semnul Peștilor este cel responsabil de vindecare, sensibilitate, vulnerabilitate, dizolvare, confuzie, ceață, haos, sacrificiu, umanitate, alienare, înstrăinare, spiritualitate, divinitate, simț artistic, creativitate, fotografie.  Energia Peștilor este una fără limite.

Deci, până pe 20 decembrie 2022, Jupiter va amplifica toate caracteristicile Peștilor. Vom avea o multitudine de șanse, dar va trebui să avem grijă să nu ne pierdem capul. Sănătatea mintală va deveni un subiect important. Ne va fi din ce în ce mai greu să facem diferența între ce este real și ce este fake news. Un lucru este totuși bun: spiritualitatea va face parte până și din viețile celor mai pragmatici oameni.

29 OCTOMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SCORPION

Vom fi mai suspicioși, bănuitori și discreți, Tranzitul acesta ne poate oferi o putere mai mare de concetrare, profunzime și o minte destul de ascuțită. Îi vom testa pe cei din jur și vom fi mai preocuați de ceea ce nu ne zic, de latura ascunsă a vieții. Ne vom transforma în niște detectivi. 

30 OCTOMBRIE: MARTE ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL GEMENILOR

Acest tranzit ne va ajuta să ne rupem în mai multe bucăți, să alergăm după mai mulți iepuri sau să ne scoatem de la naftalină talente vechi. Dar să nu vă așteptați ca lucrurile să fie clare. În niciun caz! Va trebui să lucrăm în haos și să acceptăm că singura constantă în viață este schimbarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play