Horoscop săptămâna 30 august - 5 septembrie, cu Daniela Simulescu. Mercur în Balanţă: Ce îţi rezervă prima săptămână din septembrie - VIDEO

astrosens Team | Dată: 29 aug, 12:00 | Categorie: Noutati
Horoscop 14 octombrie
Horoscop 14 octombrie

Tranziţia dintre vară şi toamnă se face cu Mercur în Balanţă anul acesta, de pe 30 august până pe 6 noiembrie. Prima săptămână din septembrie aduce un suflu nou în modul în care interacţionăm cu ceilalţi. Astrologul Daniela Simulescu prezintă în detaliu, în horoscopul săptămânii 30 august - 5 septembrie, ce ne aşteaptă în următoarele zile.

În articolul detaliat despre Mercur în Balanţă (citiţi AICI), astrologul Daniela Simulescu a explicat ce va însemna această tranziţie foarte lungă, care ţine de pe 30 august până pe 6 noiembrie şi retrograd în perioada 27 septembrie - 18 octombrie.

"Când vorbim de Mercur, vorbim de comunicare şi de mental. Iar semnul Balanţei are legătură cu tot ce înseamnă relaţionare, validare, ceilalţi.

Vine o perioadă în care vom fi nevoiţi să ne bazăm pe ceilalţi. Va trebui să învăţăm să vorbim frumos cu ceilalţi, să fim diplomaţi şi va trebui să spunem când lucrurile nu sunt corecte", a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Citeşte şi: MERCUR în Balanţă, perioada negocierilor! Daniela Simulescu: "Aceste TREI zile vă provoacă de nu vă vedeţi!" - VIDEO

Pentru horoscopul săptămânii 30 august - 5 septembrie, vezi emisiunea video prezentată de astrologul Daniela Simulescu:

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite