Horoscop săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE / ascendent- VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Astrologul Daniela Simulescu prezintă horoscopul săptămânii
Astrologul Daniela Simulescu prezintă horoscopul săptămânii

Horoscop săptămâna 24 - 30 ianuarie. Urmăreşte previziunile astrologului Daniela Simulescu pentru fiecare zodie / ascendent:

Despre următoarele evenimente astrologice

Luna februarie se anunță una mult mai bună, din punct de vedere astrologic. Vom fi mai așezați și mai pragmatici. Zodiile de pământ vor fi cele mai avantajate. Mai ales de triada Venus-Marte-Pluto în semnul Capricornului. 

În plus, Valentine's Day și Dragobetele vor beneficia de aspecte benefice iubirii. Mai ales în ceea ce privește stabilitatea, faptele pentru persoana iubită sau pentru încredere. 

Dacă vrei să construiești ceva serios, a doua lună a anului este foarte prielnică. 

Pe 1 februarie avem Luna Nouă în Vărsător. De această dată în conjuncție cu Saturn șî în careu cu Uranus. Este o zi în care ne putem pune intenții legate de vitorul nostru. 

Venus va rămâne pe toată durata lunii în semnul Capricornului. Și de data aceasta în mers direct. Vom putea să ne dăm seama dacă relațiile construite în ultimele luni sunt de bun augur sau nu.

Marte va tranzita același semn al Capricornului. Vom căuta doar acele situații sigure, ne vom exersa partea conservatoare, vom fi mai pragmatici și oportuniști. Și pe alocuri, și mai sobri.

Pe 4 februarie, Mercur își încheie prima retrogradare a anului 2022, în semnul Capricornului. Chiar și așa, mare atenție pentru că va provoca efecte în continuare până pe 6 martie. Mai ales începând cu data de 14 februarie când va reveni în semnul Vărsătorului.

Pe 16 februarie, avem Lună Plină în semnul Leului. Chiar în careu cu Nodurile Lunare. Acest eveniment astrologic va fi dinamic. Și revelator. Mulți își vor da seama că nu sunt pe drumul care trebuia. Sau că stau în unele relații fără să își dorească neapărat.

Pe 18 februarie, Soarele intră în semnul Peștilor. Vom păși, din punct de vedere astrologic, în ultima lună de hibernare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel