Horoscop săptămâna 31 iulie-6 august 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu

Horoscop săptămânal. Ne așteaptă o săptămână cu revelații pentru fiecare dintre noi. 

Să nu uităm de retrogradarea lui Venus în Leu care se desfășoară după bunul său plac. Relațiile, în primul rând, cele personale, sunt testate. Și vom crede că este despre ceilalți, dar de fapt, este momentul potrivit să ne dăm seama care sunt dorințele noastre. Cine suntem noi în acele relații. Deoarece este posibil să ne fi pierdut pe parcurs. 

Astăzi avem o inconjuncție între Venus retrogradă și Neptun. 

Unul dintre cele mai “nasoale” aspecte atunci când este vorba de dragoste. Unde dai și unde crapă! Din păcate, din cauza lipsei de încredere în noi, vom avea tendința de a ne îndrăgosti de un ideal, de o imagine falsă, de o nălucă. Și pe urmă să fim nevoiți să ne ajustăm permanent așteptările. Iubirea nu înseamnă sacrificiu personal. Evitați cât se poate intrarea într-o relație cu un partener indisponibil! Sau să vă întoarceți la unul din trecut, care v-a făcut deja destul rău. 

Luna Plină din Vărsător de pe 1 august va produce tensiuni serioase celor cu marcaj fix în astrogramele natale. Adică Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Cum Soarele și Luna vor fi în careu de semn cu Jupiter și Uranus, este posibil ca aceștia să facă tot felul de conexiuni bizare, excentrice pe moment, dar cu sens pentru viitorul apropiat. În plus, apare nevoia de eliberare și detașare. Sau dezlipire de obiceiuri, stări, tipare mentale.

Iar pe 2 august, astrele ne rezervă un meci de box între Mercur și Saturn. Bineînțeles, cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Opoziția între planeta mentalului și cea a limitărilor va crea întârzieri, blocaje, neînțelegeri. Deși Mercur va retrograda abia după 23 august, efectele se simt încă de pe acum pentru că se află deja în semnul contaminat. Cu alte cuvinte, avem două motive astrologice pentru frustrările următoarelor zile. 

Uitându-mă la întreaga configurație astrală a momentului, cred că soluția este la Marte din Fecioară. Care va face și un trigon cu Jupiter. De ce spun asta? Pentru că ne obligă să muncim din greu, să depunem efort fără a aștepta rezultate pe termen scurt. Deci, dragii noștri, “Work, work, work, work, work, work”, precum melodia cântată de Rihanna.

Ai în vedere și: Peștii, adevărații supraviețuitori ai zodiacului! Opinia unui astrolog despre natura lor revoluționară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel