Horoscop săptămâna 31 octombrie-6 noiembrie. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE - VDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Astăzi, Marte și-a început retrogradarea în semnul Gemenilor. 

Despre tranzitul lui Marte în Gemeni

Marte a intrat în Gemeni pe 20 august, retrogradează între 30 octombrie-12 ianuarie și va ieși din acest semn pe 25 martie 2023. 

Comunicarea va fi mai eficientă și se va învârti în jurul lui „CUM SĂ”. Cum să fac să rezolv, cum să găsesc soluții, cum să câștig mai mulți bani și așa mai departe. După cum spuneam, energia Gemenilor iubește curiozitatea, așadar ea diversifică, schimbă, încearcă. Putem să ne lansăm în mai multe direcții, să vedem ce idei de afaceri ne-ar putea veni și să „ciupim” câștiguri din mai multe părți. 

E posibil să existe o stare de nehotărâre, de indecizie. Nu știm ce se întâmplă, nu mai suntem atât de siguri pe o anumită tendință și începem cu „stai să vedem”, cântărindu-ne alternativele. Marte în Gemeni este bun și pentru comunități, pentru cei care au nevoie să își găsească cercul social potrivit din care să facă parte. 

În ceea ce privește sistemul de învățământ, lucrurile nu vor sta prea bine deoarece va fi extrem de multă mișcare acolo, decizii luate în mod haotic, confuzie, iar nimeni nu va înțelege deloc ce se întâmplă. 

Așadar, este momentul propice pentru a învăța, a fi autodidact dacă se poate și a practica apoi, jonglând cu informațiile câștigate pe care să le aruncăm apoi în mai multe direcții. 

Când Marte este retrograd, aduce şi foarte multă agresivitate. Fiind în Gemeni, vorbim de comunicare, SMS-uri, e-mail-uri, de toată zona aceasta.

„Vom trece peste acele reguli vechi ale societăţii în care, după o anumită vârstă, îţi pui basmaua în cap şi gata, s-a terminat cu viaţa ta. Gemenii sunt semnul voioşiei, jovialităţii, bucuriei, poftei de viaţă”, transmite astrologul Daniela Simulescu.

„Când vom avea Marte retrograd în Gemeni, se va mai întâmpla ceva. Dacă am vrut să mai studiem în decursul vieţii şi nu s-a putut, anul 2022 este foarte bun spre a vă aduce aminte de o anumită facultate, sau un alt oraş, să stați o lună în altă parte, să testați”, potrivit astrologului.

Puteți învăţa lucruri noi, mai ales cu Marte în Gemeni!

Acest tranzit al lui Marte în semnul Gemenilor îi va afecta cel mai tare pe cei cu marcaj mobil în astrogramă, mai precis: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel