Horoscop săptămâna 4-10 aprilie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE / ascendent:

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal video. Urmează o conjuncție Marte-Saturn și intrarea planetei Venus în Pești. 

Previziunile oferite de astrologul Daniela Simulescu pentru fiecare zodie/ascendent:

 

Cele mai importante evenimente astrologice ale lunii aprilie

5 aprilie

Venus intră în Pești, iar cuvintele-cheie ne trimit către zona artistică, vibrând a imaginație, dar și către retragere, întoarcere către sine.

11 aprilie

Mercur intră în Taur unde va sta până pe 30 aprilie. În această perioadă vom fi mai calculați, mai pragmatici, mai analitici, mai raționali și probabil că vom avea mai mult timp să ne gândim.

12 aprilie

Se petrece marele eveniment, conjucția Jupiter-Neptun în Pești. Un eveniment încărcat de magie, un eveniment istoric – se petrece o dată la 13 ani. În jurul acestei date ar fi bine să faceți ceva cu totul și cu totul special: poate o rugăciune, o meditație, un ritual. Marcați această zi ajutând pe cineva. Energia Peștilor vorbește și despre cei vulnerabili, faceți-vă timp să îi ajutați pe cei fragili sau nevoiași.

15 aprilie

Marte intră în Pești. Va fi mai multă acțiune, dar vom vorbi mai puțin. Atenția noastră va fi îndreptată spre culise, ne vom simți nesiguri, puțin confuzi. Multe dintre acțiunile întâmplate până acum vor începe să se dizolve.

16 aprilie

Lună Plină din Balanță e în careu cu Pluto. E momentul potrivit în care să vă decideți să puneți punct. Să spuneți stop unui lucru care nu vă mai servește, nu vă mai face bine: fie că e relație, prietenie, loc de muncă, obicei nesănătos.

20 aprilie

Soarele intră în Taur, unde va fi și Mercur. Veți fi mai dornici să vă bucurați de rezultatele muncii voastre, însă veți fi și rezervați, rămânând în zona rutinei.  

30 aprilie

Eclipsă parțială de Soare, Luna Nouă este în Taur, iar Mercur intră în Gemeni

Veți simți nevoia de a planta ceva, doar că lucrurile se schimbă, nu mai puteți folosi același tip de semințe. Va fi o schimbare la nivel de resurse, vom discuta despre un tip diferit de alimentație.  Putem folosi acest eveniment ca să fim mai atenți la modul în care ne hrănim, atât în ceea ce privește mâncarea propriu-zisă, cât și informațiile pe care le primim, oamenii pe care îi acceptăm în preajma noastră.

Mercur în Gemeni va veni cu luna mai care va fi energică și dornică de noi începuturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel