Horoscop săptămâna 4-10 iulie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie / ascendent: VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 03 iul 2022, 15:44 | Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Urmează intrarea lui Marte în Taur. 

Despre următoarele evenimente astrologice importante

Marte intră în Taur din 5 iulie și ne avertizează cu privire la vremuri periculoase din punct de vedere financiar. Marte este cel responsabil cu forța, acțiunea, energia. Taurul este simbolic pentru resurse, bani și posesivitate. Până pe 20 august, am face bine să profităm de posesivitatea Taurului pentru a acționa cu înțelepciune în ceea ce privește propriile noastre resurse, fără să așteptăm la alții. 

E o perioadă pentru planuri financiare, deoarece Marte în Taur este comod și leneș. Este într-adevăr bun  pentru perioada de vară, ne delectăm, vrem să ne bucurăm și de viață și de plăceri. Până pe 20 august Marte va fi precum un soldat care mai întâi bea, mănâncă, doarme, verifică armele și abia apoi cu planul de strategie, spre stupoarea celor din jurul său, se va duce la luptă. 

Mercur poposește într-un semn mai liniștit, cel al Racului, tot pe 5 iulie. Memoria va fi uimitoare. Vom fi preocupați să comunicăm astfel încât să atingem sentimentele celorlalți. Este posibil să ne și victimizăm mai mult/să șantajăm din punct de vedere emoțional. Ne vom trezi din ce în ce mai impresionabili. 

13 IULIE: LUNĂ PLINĂ ÎN CAPRICORN

O zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluton, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Vom găsi puterea interioară să rupem parteneriatele care nu ne mai priesc, mai ales pe plan profesional. Eveniment astrologic care se va resimți mai ales în astrogramele celor cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn).

17 IULIE: VENUS INTRĂ ÎN RAC

Vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. O perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

19 IULIE: MERCUR INTRĂ ÎN LEU

Comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. 

22 IULIE: SOARELE INTRĂ ÎN LEU

Începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. 

28 IULIE: LUNĂ NOUĂ ÎN LEU

Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play