Horoscop săptămâna 6-12 decembrie. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile - VIDEO

astrosens Team | Dată: 05 dec, 20:04 | Categorie: Noutati
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscopul săptămânii 6-12 decembrie. Urmează o conjuncție între Venus și Pluto.

Vezi previziunile astrologului Daniela Simulescu:

 

 

Despre tranzitele importante ale lunii decembrie 2021

Luna decembrie este împânzită de unele evenimente menite să ne facă trecerea mai ușoară către prima lună a anului 2022.

Pe data de 12 decembrie, Venus face o conjuncţie cu Pluto, un aspect ce va scoate din noi posesivitatea, gelozia și nevoia de control.

Pe 13 decembrie este una dintre cele mai importante zile ale lunii decembrie. Marte intră în Săgetător, iar Mercur intră în Capricorn. Acestea vor sta, pe durata acestei luni, mult şi bine în aceste semne. Se vor schimba foarte mult energia, modul în care acţionăm și gândim. Ţineţi minte data de 13 decembrie.

Pe 19 decembrie avem o Lună Plină în Gemeni şi tot pe 19 decembrie -evenimentul cheie al lunii decembrie - Venus îşi începe mult temuta retrogradare în semnul Capricornului. Iar, de aici, lucrurile încep să se complice serios pe plan amoros. Asta, dacă nu au început deja să se complice încă din data de 5 noiembrie, când Venus a intrat în acest semn.

Pe 21 decembrie, Soarele intră în Capricorn. Deci, mai scăpăm de exuberanţa Săgetătorului şi începem să fim mult mai serioşi, să ne dăm seama că trece anul, dacă avem planuri, pe ce ne bazăm, ce am vrea să mai stabilizăm în viața noastră.

Pe 22 decembrie, vom avea Solstițiul de iarnă. 

Pe 24 decembrie are loc al treilea careu între Saturn şi Uranus. Acesta a fost elementul cheie al anului 2021. S-a întâmplat prima dată pe 17 februarie, apoi pe 14 iunie şi iată, pe 24 are loc ultimul. Tot anul am pendulat între vechi şi nou, între tradiţional, conservator şi inovator. Vă spuneam că Uranus în Taur îşi doreşte reforme, digitalizare şi Saturn în Vărsător îşi doreşte un oarecare control. Tot anul pe asta ne-am certat, ne-am divizat, ne-am dezumanizat. Am ajuns să spunem că dacă nu eşti cu mine, eşti împotriva mea. Şi din păcate, facem asta şi cu persoane dragi. Trăim şi o epocă a fake news-ului, care va fi destul de amplificat şi în 2022, cu conjuncţia Jupiter - Neptun din data de 12 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play