Horoscop săptămâna 6-12 iunie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE / ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 6-12 iunie 2022. Mercur se apropie de ieșirea din semnul Taurului, iar Marte de o conjuncție cu Chiron.

Tranzite actuale importante

Marte în Berbec(până pe 5 iulie)

Marte în Berbec nu așteaptă, se duce și ia, face prăpăd în jurul lui. Marte în Berbec îi va „zgudui” pe cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. O să îi scoată în față, o să îi împingă, dacă nu fac ei primul pas, atunci se vor găsi în situații care îi vor obliga să îl facă oricum. 

Pe de altă parte, semnele de foc se vor simți ca acasă. Pentru Berbec, Leu, Săgetător, acțiunea era deja la cote mari, deci va fi destul de confortabil.

Cu Marte în Berbec avem furia care există în fiecare dintre noi. Dacă nu știm să ne gestionăm furia, atunci va fi haos. O să ne sară țandăra imediat, o să ne inflamăm. Marte în Berbec nu menajează, spune lucrurile în mod agresiv, spune pe nume, deci cel mai bine ar fi să facem mișcare, să ne ocupăm programul. Să fim atenți în cazul în care ne grăbimm pot să apară mici accidentări, tăieturi, grijă dacă lucrăm cu obiecte ascuțite.

E posibil să apară și alte ciocniri, mai ales ale liderilor. Sunt îngrijorări în ceea ce privește războiul. Marte în Berbec nu se teme de sânge, de decizii radicare, e soldatul care se aruncă primul în luptă.

Chiar și cei calmi, echiibrați, diplomați or să se enerveze. Nu mai stai să te gândești, te cerți cu lumea la coadă, la colț de stradă. 

Venus în Taur(până pe 23 iunie)

Venus în Taur ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit care se petrece între 28 mai și 23 iunie ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi din materiale de calitate. 

Toată zona de hrană începe să fie puțin mai pretențioasă într-un sens bun: vrem să ne bucurăm de mâncăruri fine, băuturi de calitate, dulciuri rafinate. 

Totodată, relațional vom avea de câștigat, deși e posibil să venim cu un plus de posesivitate. 

Saturn retrograd

Pe plan personal, Saturn e acel profesor foarte dur care ne ajută să legăm, să construim, să concretizăm, dar ne ajută să și dărâmăm. În astrologie Saturn este testul suprem, momentul în care ni se îneacă toate corăbiile, suntem la pământ și abia când o luăm de la capăt ne repunem pe calea care era, de fapt, a noastră. 

Când Saturn retrogradează ne întreabă: „ia să văd, ai făcut lucrurile serios?” Vrea să vadă dacă ai construit autentic. Nu îi place nici superficialitatea, nici forțarea. Dacă stai într-un loc care nu îți mai priește, s-ar putea să îți aducă situații foarte dure ca să te trezească, la fel și dacă nu ții cont de problemele financiare, îți va da altele mai urâte, te va pune să cheltuiești diferit.

Cei care au învățat lecțiile, care au acceptat limitările, vor fi ajutați de Saturn pentru că el iubește seriozitatea și răbdarea și urăște victimizarea. Cu cât tragi mai tare de o situație care nu merge bine, cu atât nu o să se întâmple nimic bun. Cu cât lași lucurile să meargă de la sine și nu forțezi nota, cu atât vei vedea că în timp, ițele se descurcă singure și lucrurile se așază. 

Jupiter în Berbec

Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

Ieșiți de la naftalină, spargeți gheața, îndrăzniți. Indiferent de domeniul în care activați, lui Jupiter în Berbec îi place furia. Berbecului îi este frică, dar și dacă îi e frică, se aruncă în față doar să cucerească, să fie primul, așa că acolo unde aveți Jupiter în astrogramă acolo trebuie să vă aruncați. Folosi-vă furia și frica, faceți sport, intrați în concursuri, câștigați competițiile!

Aveți încredere, dar să fie bazată pe ceva, să aibă o șansă sănătoasă, această încredere. 

Jupiter în Berbec vine și zice chiar așa, „naște-te, vino pe lume, nu mai sta”! Avem un impuls extraordinar, să ne ducem, să cucerim, să obținem ceea ce ne dorim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel