Horoscop săptămâna 8-14 august 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE / ascendent: VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Urmează intrarea lui Venus în Leu și Luna Plină din Vărsător. 

Despre următoarele evenimente importante

Pe 9 august avem o opoziție între Venus din Rac și Pluto din Capricorn. Oricum ai da-o, cineva tot suferă. Venus în Rac vrea căldură sufletească, liniște și armonie, Pluto din Capricorn vrea exact opusul. Și de aici pot apărea situații în care să schimbăm rolurile în relații. Când suntem blânzi, când suntem radicali și reci. Și tot așa! Un aspect destul de provocator și pentru zona financiară. 

Pe 11 august, Venus își începe tranzitul prin semnul Leului. Iese din Rac unde a fost destul de protectivă și naivă pe alocuri și intră în semnul cel mai dornic de validare al Leului. Iubirea va deveni pătimașă. Ne vom striga sentimentele astfel încât să ne audă și lumea din jur. Vom căuta aplauzele, darurile, aprecierile, reflectoarele, opulența. Pentru Venus în Leu există doar totul!

Sextilul dintre Marte din Taur și Neptun din Pești mai dizolvă din rezistențele noastre. Fără inspirație nu vom putea acționa. 

Careul dintre Soarele din Leu și Uranus din Taur poate produce evenimente neașteptate și memorabile. Și destulă instabilitate. 

Pe 12 august, avem momentul cheie al săptămânii și una dintre cele mai puternice Luni Pline din 2022. În semnul Vărsătorului. Iar cum Luna va fi în conjuncție cu Saturn, nu ne putem aștepta decât la revelații dure, implacabile și greu de acceptat. Luna reprezintă spectrul emoțional, iar Saturn duritatea. Vă dați seama că acest eveniment va fi destul de greu de digerat, mai ales pentru cei cu marcaj fix(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). 

Mercur din Fecioară face un sextil cu Lilith din Rac. Un aspect potrivit pentru cei care au de susținut cauze puternice. Vor avea argumente de necombătut. 

Pe 14 august, opoziția dintre Soare și Saturn ne bagă în situații încurcate, greu de rezolvat sau dispute cu persoanele mai în vârstă. Soarele este în Leu și cere strălucire personală, dar Saturn din Vărsător cere înțelepciune și ajutor pentru umanitate. Veți observa o lipsă de energie, chef scăzut de a ieși în oraș sau de a petrece. 

Trigonul dintre Marte din Taur și Pluto din Capricorn oferă răbdare și stoicism în momentele grele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel