Horoscop SĂPTĂMÂNĂ eficientă pentru Taur, Fecioară, Balanță și Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune prin ce provocări trec zodiile săptămâna aceasta. Se anunță a fi o săptămână destul de bună, din anumite perspective, pentru câțiva nativi.

Venus în Scorpion aduce o săptămână intensă în relații, cerând autenticitate și putând genera conflicte legate de gelozie sau posesivitate. Aspectele favorabile aduc un echilibru între dorințe și responsabilități, dar pot aduce și frustrări sau întârzieri în obținerea a ceea ce ne dorim. Oprirea retrogradării lui Neptun aduce claritate și conexiune spirituală, însă opoziția Venus-Jupiter poate tensiona relațiile din cauza obsesiilor sau a excesului de posesivitate.

Iată cum va fi săptămâna pentru următoarele zodii!

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea voastră, intră în casa a 7-a unde face un trigon cu Saturn și o opoziție cu Jupiter din casa 1. Această perioadă este ideală pentru a acorda atenție partenerului, dacă sunteți într-o relație. Insistați să petreceți timp împreună, poate luați cina sau mergeți la cumpărături. Dacă nu vă dedicați relației de cuplu, există posibilitatea să resimțiți stres.

Pentru cei care sunt singuri, ar fi benefic să iasă în lume, să cunoască persoane noi sau să petreacă timp alături de oamenii dragi. Astrele vă încurajează să explorați lumea exterioară în loc să vă plângeți de absența unui partener în preajma sărbătorilor.

Pe 8 decembrie, se va forma un trigon între Mercur și Jupiter, ajutându-vă să luați decizii înțelepte pe mai multe planuri.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Neptun își încetează retrogradarea în casa a 7-a, unde se află și Saturn. Pentru voi, urmează un an profund relațional. Este momentul să începeți să construiți autentic. Dacă o relație nu evoluează și simțiți că ați depus toate eforturile, poate fi pentru că acum nu este momentul potrivit.

Dacă ați întâlnit oameni cu potențial pentru o relație și nu a fost pe placul vostru, este posibil să existe aspecte nerezolvate din trecut. Este necesar să învățați să gestionați relațiile în care vă aflați.

Venus intră în casa a 3-a și formează un trigon cu Saturn din casa a 7-a. Aveți oportunitatea de a comunica, de a fi mai vulnerabili și mai sensibili. Fiți deschiși să ascultați și să înțelegeți că nu totul se învârte în jurul vostru.

Vor fi niște opoziții de la axa 3 la 9, așadar trebuie să fiți atenți la călătorii și la cum vă planificați aceste experiențe.

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea voastră, intră în casa a 2-a, cea a banilor, și va rămâne acolo până la sfârșitul lui decembrie. Indiferent de bonusurile financiare primite, acestea vor fi cheltuite imediat.

Se pare că veți folosi economiile crezând că le veți reface, dar acest lucru nu se va întâmpla. Evitați să impresionați prin cadouri scumpe. Venus în Scorpion, în casa a 2-a, caută să lase o amprentă personală în viețile celorlalți.

Venus formează opoziție cu Jupiter și trigon cu Saturn, semnificând că nu ar trebui să vă extindeți mai mult decât vă permiteți.

Este o perioadă propice pentru discuții cu familia și pentru rezolvarea conflictelor existente.

Pești/Ascendent în Pești

Neptun, guvernatorul modern al vostru, își oprește retrogradarea în Pești, unde se află și Saturn. Vă așteaptă mai multă claritate. Combinația Saturn-Neptun este neobișnuită deoarece Neptun dizolvă, iar Saturn construiește. Aveți nevoie de o direcție clară.

Totul începe cu sănătatea voastră, atât fizică, cât și mentală și emoțională. Trebuie să ieșiți din postura de victimă sau martir și să vă reinventați. Fără o reconstrucție autentică și fără acceptarea a ceea ce sunteți, lucrurile bune nu vor veni în viața voastră. Vă veți confrunta cu decizii importante pe plan profesional, familial și al sănătății.

Mercur face un trigon cu Jupiter, canalizându-vă energia în mod eficient.

Citește și Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel