Horoscop SĂPTĂMÂNĂ tensionată pentru LEU, BALANȚĂ, SĂGETĂTOR, PEȘTI

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune prin ce provocări trec zodiile săptămâna aceasta. Se anunță o săptămână tensionată pentru câțiva nativi.

Săptămâna aceasta vom avea mai multe evenimente astrologice care ne vor da peste cap. Va trebui să fim mai atenți la cum comunicăm și să avem răbdare cu tot ceea ce se întâmplă în jur. Cele mai multe dezechilibre le vom simți pe plan profesional și amoros, dar intrăm și într-o perioadă de maturizare, care ne va prinde bine în asemenea momente.

Când Mercur va tranzita pe 1 Decembrie semnul Capricornului, vom începe să abordăm lucrurile cu pragmatism. Capricornul este cel mai matur semn al zodiacului și avem nevoie de un profesor dur precum este el, mai ales că vine un nou an.

Pe 3 Decembrie, Venus din Balanță va face un Careu cu Pluto din Capricorn. Venus este planeta iubirii și a banilor, iar Pluto este planeta căreia îi place să dezgroape trecutul. O să avem parte de tensiuni, gelozii și crize în plan amoros. Totodată, vom asista la lupte pentru putere.

Iată cum va fi săptămâna pentru următoarele zodii!

Leu/Ascendent în Leu - Unele planuri de viitor pe care le aveți vor fi afectate deoarece nu aveți resursele necesare. Renunțați la ceea ce nu puteți face. Astrologul vă recomandă să nu cheltuiți în baza banilor pe care este posibil să îi faceți în viitor. Trebuie să vă mai ajustați unele planuri. Vă doriți foarte multe, dar faptul că nu reușiți să le duceți la bun sfârșit vă provoacă frustrări.

Venus în casa a 3-a care face conjuncție cu Nodul Sud și careu cu Pluto. Aspectul acesta vă oferă un dar oratoric nemaipomenit. Veți reuși să fiți buni mediatori și să găsiți replicile potrivite. Săptămâna aceasta, nu renunțați la socializare deoarece aveți nevoie de ea.

Balanță/Ascendent în Balanță - Venus va face conjuncție cu Nodul Sud și careu cu Pluto ceea ce va face ca pentru voi să nu fie ușor în această săptămână. O să fiți ca într-o spirală, ca și cum sunteți o marionetă. Trebuie să vă dați seama unde nu ați avut limite și unde i-ați lăsat pe alții să vă depășească. O să fiți tensionați la final de săptămână și vor exista certuri deoarece toată lumea o să vă supere. 

Pentru a trece peste momentele în care nu vă convinge nimic, ar fi bine să găsiți niște activități care să vă placă.

Săgetător/Ascendent în Săgetător - Pe plan relațional veți întâmpina multe momente neplăcute. O să existe tot felul de provocări și o să vă vină gânduri de despărțire. S-ar putea chiar să nu comunicați deloc cu partenerul deoarece aveți un orgoliu foarte mare.

Mercur în casa a 7-a va face careu cu Neptun. Nu este un aspect plăcut pentru voi deoarece o să vă facă să vă plângeți celor din jur, mai puțin partenerului și veți apela la victimizare. Nici planurile de viitor nu vă mai încântă, dar nu trebuie să aveți idei de a renunța la ele. Nu luați decizii la supărare. Ați putea să vă uitați în zona financiară și să vedeți ce îmbunătățiri puteți face acolo.

Pești/Ascendent în Pești - S-ar putea să luați o decizie pe plan profesional și să faceți o schimbare. Vor apărea și câteva discuții în familie care nu vor fi pe placul vostru. Nu vă implicați foarte mult deoarece nu aveți mintea limpede săptămâna aceasta. 

Venus va face conjuncție cu Nodul Sud și careu cu Pluto. Pentru voi, asta ar putea însemna că o să pierdeți o sumă mare de bani sau o s-o câștigați. Este momentul să priviți totul într-un mod responsabil și să încercați să vă maturizați deoarece îl aveți pe Saturn în semnul vostru până în 2026.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel