Horoscop săptămânal 19-25 Septembrie. Iată zodiile vizate de cheltuieli neprevăzute și certuri

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

 

Astrologul Daniela Simulescu aduce horoscopul pentru săptămâna 19-25 Septembrie. Aspectele planetare vizează câteva zodii ce vor avea cheltuieli neprevăzute și posibile certuri cu rudele. 

 

Săptămâna 19-25 Septembrie este una aglomerată din punct de vedere astrologic, a spus Daniela Simulescu. Sunt câteva evenimente importante care marchează nativii. Primul este trigonul Soare - Pluto, Soarele în Fecioara și Pluto în Capricorn, care are legătură cu efortul depus și munca din pasiune. 

Opoziția Mercur retrograd cu Jupiter trimite către reevaluarea a cine a avut dreptate, poate realizăm că am greșit și că lucrurile nu stau chiar asa cum le-am perceput la momentul respectiv. De aici discuții care sunt foarte importante în această săptămână. Acest Mercur retrograd se întoarce totodată în Fecioară care îndeamnă la fapte atunci când ne victimizăm și nu ne auto corectăm. Câteva dintre zodii sunt îndeosebi afectate de aceste tranzite. 

Berbec/Ascendent Berbec

Intrarea Soarelui în Balanță, în retrogradarea lui Mercur din Balanță în Fecioară plus opoziția Venus-Neptun aduc în prim plan zona relațională. Astrologul Daniela Simulescu vă îndeamnă să nu căutați singurătatea în această săptămână, căci nu este cea mai bună perioadă să vă izolați. Nu veți putea face nimic de unii singuri în următoarele zile. 

Mercur se întoarce în casa a 6-a, astfel că și sectorul muncii cere anumite ajustări. Pot apărea planuri făcute anterior care nu se mai concretizează din varii motive. Careul Saturn-Uranus îndeamnă la grijă pe partea financiară. 

Taur/Ascendent Taur

Taurii sunt îndemnați la atenție în ceea ce privește vizitele la doctor în săptămâna 19-25 Septembrie. Nativii sunt sfătuiți la calm și, acolo unde simt nevoia, să ceară o a doua părere în legătură cu unele diagnostice medicale. De asemenea, relațiile cu autoritățile și cu șefii pot fi dificile. Nu în ultimul rând, atenție la ce promisiuni pe plan amoros faceți, mai adaugă Daniela Simulescu.

Gemeni/Ascendent Gemeni 

Mercur retrogradează din Balanță în Fecioară, astfel că Gemenii se confruntă cu reapariția în prim plan a unor probleme de care credeau că au scăpat. Pot fi la ordinea zilei discuțiile cu rudele, dar și cele despre bani și împrumuturi. Marte vine aici să ațâțe, să îndemne la ripostă și vă obligă să luați atitudine, să vă apărați. 

Pești/Ascendent Pești 

Peștii sunt epuizați mental, iar această stare va mai dura un timp. Astrologul Daniela Simulescu îndeamnă la grijă și odihnă. Pot apărea frici exagerate, dar și pierderi financiare. Nativii exagerează și distorsionează problemele. Nici zona relațională nu este bine aspectată, iar sfaturile astrelor sunt ca Peștii să nu se grăbească să intre într-o relație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel