Horoscop săptămânal: 30 mai-5 iunie. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru fiecare Zodie/ Ascendent. VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage

Daniela Simulescu aduce previziunile pentru săptămâna 30 mai - 5 iunie. Începem săptămâna cu o Lună Nouă în Gemeni care ne invită să învățăm ceva, să învățăm de la ceilalți, să mai și plecăm ochii și urechile către cei care poate că altădată ni s-au părut inferiori și mai ales, să schimbăm perspectiva, să privim lucrurile cu alți ochi. Totodată, avem și săptămâna în care Mercur își oprește retrogradarea, însă se vor mai simți efectele sale? Cu siguranță da.

 

Luna Nouă în Gemeni de pe 30 mai 2022

Fiind în sextil cu Jupiter și cu Marte, veți primi sprijin, ajutor, veți avea și curajul de a începe ceva. Mercur, guvernatorul Gemenilor este în Taur și în careu cu Saturn. E posibil să ni se pară că lucrurile sunt făcute doar în alb și negru, însă ar trebui să încercăm să vedem toate perspectivele. 

Este o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E o chestie legată de atitudine. Putem să începem lucruri, putem să ne schimbăm starea, percepția. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite. 

„Ce mă costă să încerc și altceva?”- asta ar fi întrebarea pe care să ne-o adresăm nouă înșine. E un moment bun să reluăm anumite studii pe care le-am amânat din diverse motive. Se scurge viața pe lângă noi și nu am început să „gustăm” din ceea ce ne poate oferi. 

Vă puteți împăca cu cei dragi dacă ați fost certați, mai lăsați și de la voi și veți petrece timp de calitate alături de ei. Luna Nouă în Gemeni este foarte activă în astrogramele celor care au Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești, aceștia vor face mai ușor trecerea de la o perspectivă la alta.

Avem, totodată, și săptămâna în care Mercur își reia mersul direct, pe 3 iunie, mai exact.

Să nu uităm de faptul că, atunci când își reia mersul direct, în semnul Taurului, face un careu cu Saturn. Acest aspect ne face să ne îndoim de noi înșine. Vor fi declarații goale la nivel mondial, promisiuni fără fonduri, întârzieri, probleme cu salariile, reanalizări, recalculări. Vom vorbi cu toții despre taxe, resurse, prețuri mai mari la facturi, dar și rețele sociale căzute și amânări ale unor proiecte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel