Horoscop Scorpion 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Iată ce aduce horoscopul anului 2023 pentru zodia Scorpion sau cei cu ascendentul în Scorpion. Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, aduce previziunile complete.

Horoscop 2023 Scorpion/Ascendent în Scorpion

Începem prin a spune că anul 2023 va fi unul dintre cei mai buni pentru Scorpioni sau cei cu ascendentul în Scorpion. Ești printre favoriții astrelor în anul ce urmează, așa că bucură-te! Mai ales că din martie 2020 ai tot întâmpinat evenimente neplăcute pe plan familial, relațional, profesional sau al sănătățîi.

2023 începe cu Marte, guvernatorul tău, retrograd și în Casa a 8-a. Asta înseamnă că poți pierde multă energie și simți că nu ai control. Pot apărea și mici incidente sau mici boacăne. Jupiter este în Casa a 6-a, așa că merită să-ți aduci aminte ce s-a întâmplat în 2022 între 11 mai și 28 octombrie din punct de vedere profesional. Poate că ai lucrat mult sau ai avut multe proiecte. Pe scurt, zăpăceală și zarvă multă. Jupiter vine cu idei de avansare sau creștere profesională de orice fel. Totuși, din decembrie și până în mai, iar o să ai parte de multă muncă. Dar asta îți place, pentru că vrei să-ți demonstrezi că poți sau vrei să fii lăudat.

Relațiile cu colegii se pot îmbunătăți și te poți bucura de multe proiecte interesante, din care ai de învățat. Jupiter te ajută și pe partea cu sănătatea. Poate înveți să mănânci mai bine sau să găsești medicii potriviți, când ai nevoie. Din 16 mai, Jupiter întră în Casa a 7-a. Ești singur? Poți găsi partenerul perfect, poți să te căsătorești sau să te bucuri de activități extraordinare în cuplu. Este un an minunat din punctul de vedere al relațiilor.

Dacă ești deja într-o relație, Saturn intră în Casa a 5-a, începând cu 7 martie. Va apărea nevoia de a avea un copil, dar și mici dificultăți, precum probleme de sănătate sau mult stres. Nu face un copil doar pentru că nu te mai simți fericit sau împlinit. Verifică întotdeauna și partea emoțională, ca să fii suficient de matur pentru acest pas.

Dacă ai deja copii, se recomandă să ai grijă la programul lor și să nu tragi de ei. Nu-i trimite la toate activitățile extracurriculare, pentru că îi poți obosi. Petrece mai mult timp cu ei și nu uita că sunt oglindă ta. Ai copii mai mari? Evită narcisismul și nu îi manipula emoțional. În cazul în care nu ai un copil, este posibil să începi să-ți asumi responsabilitatea pentru un părinte care are nevoie de sprijin.

Venus, guvernator de Casa a 7-a, va retrograda între 23 iulie și 4 septembrie, dar efectele se simt de pe 5 iunie până pe 9 octombrie. Riști să oferi persoanelor din trecut șanse noi sau intri în anumite idile sau aventuri. Lucrurile vor fi greu de gestionat, așa că ai mare grijă și nu te grăbi. Când te aștepți mai puțin, partenerul se poate supăra pe tine din nimicuri. Învață să-l accepți și să fii acceptat la rândul tău. În acest interval, ar fi bine să eviți și semnarea actelor de căsătorie.

Venus va retrograda și în Casa a 10-a, așa că fii precaut în relațiile cu șefii sau cu colegii. Discuțiile pe plan profesional din timpul verii pot fi amânate. Nu te grăbi și nu te frustra. Totul va prinde contur din toamnă. Cu Pluto în Casa a 4-a, scapă de dureri și frustrări vechi și schimbă-te radical. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel