Horoscop SEPTEMBRIE 2023 pentru Rac și Ascendent în Rac

Autorul articolului: Ştefan-Eduard Poraicu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, spune că vor fi lecții și oportunități valoroase.

Luna septembrie aduce noi oportunități de învățare pentru nativii Rac și cei cu ascendent în Rac, cariera și familia fiind pusă la încercare. Este o situație care necesită atenție sporită asupra banilor.

Venus, retrograd în casa a 2-a, casa valorilor personale și a finanțelor, a provocat probabil multe cheltuieli și posibile tensiuni legate de bani în ultima vreme. Cu toate acestea, cu finalizarea perioadei de retrograd pe 4 septembrie, situația financiară pare să se stabilieze, punându-se bazele unor economii stabile.

Marte, planeta acțiunii, va activa casa a 4-a, cea a căminului și a familiei. Acest tranzit poate indica o creștere a dinamicii în sânul familiei. Fie că sunt tensiuni, conflicte, sau dimpotrivă, evenimente familiale importante, abordarea acestei perioade cu înțelegere și calm este esențială.

La finalul lunii septembrie, Luna Plină din Berbec și Jupiter în casa a 11-a vor inspira dorința unei schimbări sau evoluții în carieră. Poate că vei simți nevoia unui nou început în viața profesională, cu ajutorul prieteniilor și aspirațiilor existând posibilitatea să primești ajutor în această direcția. Este un moment oportun pentru a-ți extinde relațiile și pentru a fi deschis la oportunitățile care apar.

O perioadă de creștere și reevaluare pentru Raci, în special în domeniile financiar, familiar și profesional. Este bine să rămâi deschis și receptiv la lecțiile și oportunitățile care vin, să îți asculți intuiția și să îmbrățișezi abundența în toate formele sale. Prin efort și determinare, această lună poate fi transformatoare și plină de realizări pentru tine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel