Horoscop septembrie CAPRICORN. Daniela Simulescu: "O lună MINUNATĂ! Nu vă certaţi" - VIDEO

astrosens Team | Dată: 06 sep, 17:58 | Categorie: Horoscop lunar
Horoscop septembrie CAPRICORN. Daniela Simulescu: "O lună MINUNATĂ! Nu vă certaţi" - VIDEO (sursa foto: Pixabay)
Horoscop septembrie CAPRICORN. Daniela Simulescu: "O lună MINUNATĂ! Nu vă certaţi" - VIDEO (sursa foto: Pixabay)

Horoscopul lunii septembrie pentru Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn vine cu auspicii bune pentru aceşti nativi, în special pentru cei care studiază sau plănuiesc o schimbare profesională. Astrologul Astrosens.ro, Daniela Simulescu, îi avertizează însă pe aceşti nativi să nu se certe în a doua parte a lunii. De ce? Iată previziunile complete pentru semnul Capricorn.

CAPRICORN (sau cei cu ascendent în Capricorn)

Este o lună nemaipomenită (cel puţin prima parte) pentru cei care merg la şcoală, dau examene, restanţe, vor să se mute de la o şcoală la alta, vor să schimbe biroul.

Pentru voi şi anul trecut, şi anul acesta, dar şi anul viitor - reconversie profesională. O să auziţi de acest subiect din ce în ce mai des.

Voi, oricum, după o anumită vârstă, vă schimbaţi perspectiva asupra vieţii. E o perioadă bună pentru studiu, cursuri online, şcoli. Căutaţi resurse de educare, de informare, de dezvoltare, de deschidere a minţii, indiferent de vârstă, experienţă, etc.

Extindeţi-vă orizonturile! Luna aceasta e importantă, cel puţin în prima parte.

Din a doua jumătate a lunii, Soarele se mută în casa a zecea, Venus se mută de pe 10 septembrie în casa a 11-a. Din a doua parte a lunii, pentru cei care vor să fie mai vizibili sau vor să îşi dea mai multă importanţă la locul de muncă, este minunat. Dar aş evita conflictele cu şefii. Septembrie şi octombrie nu sunt momente bune să faceţi acest lucru. Cu siguranţă şefii sunt cu ochii pe voi sau profesorii, soţii. S-ar putea să fie cu ochii pe voi toată lumea şi să vă tot atragă atenţia când faceţi câte o greşeală, să simţiţi că e cineva care vă urmăreşte pas cu pas. Dar nu vă certaţi. Nu o să fie un moment bun de loc.

Deci, în prima parte a lunii este despre studiu, de expansiune, de mutare, de schimbare. În a doua part a lunii, în partea profesională, fiţi mai docili că va fi mai bine aşa. Puţină grijă şi la cheltuieli.

Vezi horoscopul detaliat al lunii septembrie pentru semnul Capricorn, de la minutul 07:06, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play