Horoscop septembrie SĂGETĂTOR: Daniela Simulescu: "Următorul PAS! E şi păcat! Mai aveţi o şansă" - VIDEO

astrosens Team | Dată: 06 sep, 16:24 | Categorie: Horoscop lunar
Ce aduce sezonul Săgetătorului pentru fiecare zodie (sursa foto: Darkmoon_Art / Pixabay)
Ce aduce sezonul Săgetătorului pentru fiecare zodie (sursa foto: Darkmoon_Art / Pixabay)

Horoscopul lunii septembrie pentru Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător vine să facă bilanţul pentru aceşti nativi, care acum trebuie să se gândească ce au făcut până acum şi ce mai au de făcut până la finalul anului pentru a încheia anul pe plus. Astrologul Astrosens.ro, Daniela Simulescu, precizează că mai există o şansă în luna septembrie pentru cei care nu au făcut nimic până acum.

SĂGETĂTOR (sau cei cu ascendent în Săgetător)

Gândeşte-te puţin ce s-a întâmplat din decembrie 2020 până în mai, anul acesta şi din iulie anul acesta până acum?

Fă-ţi un calendar al evenimentelor importante. Dacă nu s-a întâmplat nimic, nasol. Dacă s-au întâmplat lucruri şi vrei să meargă lucrurile astea într-o direcţie, acum e momentul să te apuci de ele.

Iar pentru cei care nu au făcut nimic, de ce spun că e nasol? Aţi lăsat perioada asta să treacă pe lângă voi fără să faceţi nimic. Măcar acum, în septembrie vă apucaţi de şcoala de şoferi, să faceţi un curs dorit, să daţi un examen, o restanţă, să citiţi o carte. Dacă nu le-aţi făcut până acum, în septembrie ar trebui să le faceţi. E şi păcat.

Poate vreţi să vă mutaţi, poate vreţi să studiaţi, să călătoriţi. Mai lăsăm încă o lună să treacă? Nu, că e cu Saturn. Nu e doar cu Jupiter, guvernatorul tău, e şi Saturn.

După care, în prima parte a lunii, avem în casa a zecea şi Soare, şi Marte. Lucrurile sunt foarte agitate la locul de muncă. Nu puteţi să schimbaţi mare lucru. Singurul lucru pe care îl puteţi schimba este modul în care vă raportaţi la viaţa personală şi viaţa profesională.

Să nu împingeţi mai mult decât e cazul dar nici să chiuliţi. Nu trebuie să staţi extraordinar de mult, dar nici să chiuliţi. Trebuie să găsiţi un echilibru, astfel încât să vă fie bine, dar şi celor cu care lucraţi.

Să nu uităm că Luna Nouă se petrece în casa a zecea, în casa carierei şi Luna Plină se petrece în casa a patra care ţină de bază, de casă, de familie, de ce construieşti emoţional.

Venus intră în Scorpion în data de 10 septembrie, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă retrageţi puţin, la lumina lumânărilor, puţin romantism, staţi mai ascunşi de ochii lumii.

Pentru că din data de 15, Soarele şi Marte intră în casa a 11-a, are legătură puţin şi cu zona de viitor. Pe partea de planuri de viitor, folosiţi ce v-am spus în prima parte legat de Jupiter şi Saturn în casa a treia.

Şi cu planetele acestea în casa a 11-a mă gândesc la voi şi la sintagma 'următorul pas'. Care este următorul pas pe care trebuie să îl faceţi, astfel încât la finalul anului să spuneţi că a meritat efortul.

Dacă la sfârşitul anului 2021 nu e nimic acolo, e doar vina voastră. Aveţi toate şansele ca de acum să faceţi acest lucru. Soarele va sta timp de o lună din 21 septembrie acolo, Marte va sta aproximativ două luni şi aveţi timp să vă faceţi sfârşitul de an mult mai bun.

Dar depinde de voi şi de modul în care înveţi să ceri ajutorul. Că aceste planete în casa a 11-a au legătură şi cu a cere ajutor, nu doar să staţi să aşteptaţi să se întâmple ceva, să vă pice de undeva din cer.

Vezi horoscopul detaliat al lunii septembrie pentru semnul Săgetător, de la minutul 02:45, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play