Horoscop sexual în weekendul Halloween: BOO! E fostul tău!

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop sexual în weekendul Halloween: BOO! E fostul tău! (sursa foto: Pixabay)
Horoscop sexual în weekendul Halloween: BOO! E fostul tău! (sursa foto: Pixabay)

Halloween fericit! Din păcate, săptămâna care urmează nu aduce vibrații ușoare și tandre – în schimb, aşteaptă-te la melodramă (știu, au fost multe în ultima vreme. Sper că inima ta poate face față încă o săptămână!). Intrarea lui Marte în Scorpion sâmbătă, 30 octombrie, este deraiată de careul dintre Soarele din Scorpion și Saturn din Vărsător. Aceasta nu este o atmosferă sexy – ar putea chiar să te facă să te simți ciudat în corpul tău – iar Luna Fecioarei de Halloween nu te va ajuta.

Mercur din Balanță formează un careu cu Jupiter din Vărsător luni, 1 noiembrie, apoi cu Pluto din Capricorn pentru a treia oară în acest an. Acesta poate fi un moment pentru a-ți ajusta discuția cu partenerul, pentru a avea discuții pasionale, pentru a experimenta în pat sau pentru a aduce dramă în relații. Tu poți alege cum să folosești această energie! Luna Nouă din Scorpion de joi, 4 noiembrie, este în opoziţie cu Uranus retrograd în Taur, ceea ce va adăuga multă strălucire și sclipire zilei.

Vezi horoscopul sexual pentru acest weekend şi săptămâna viitoare

BERBEC

Îți cauți jumătatea săptămâna aceasta? Vrei să îţi duci relaţia la un nou nivel? Poţi avea şansa începând chiar de astăzi! Există un singur lucru: trebuie să încetezi să folosești manipularea și tacticile de putere pentru a obține ceea ce îți dorești de la persoana ta specială și să încerci să menții limite sănătoase pe 1 și 2 noiembrie. Păstrează jocurile pentru dormitor.

TAUR

După o serie de întâlniri nefericite, ai parte în sfârșit şi de câștiguri. De fapt, ai putea întâlni o persoană care are creier, rafinament și sex-appeal – și, de asemenea, magnetismul intens spre care gravitezi – pe 30 octombrie. S-ar putea ca relația/ conexiunea să aibă suișuri și coborâșuri în zilele acestea. Discutați până când vă vedeţi din nou pe 4 noiembrie.

GEMENI

Flirtul cu cineva special pe 1 noiembrie va duce la probleme majore în ziua următoare, când o linie este depășită în conversație. Nu ar trebui să te simți rău că te-ai apărat. De fapt, este singura modalitate de a câștiga respect de la o persoană care nu îți oferă nimic. Arată-le că eşti o forță de care trebuie să țină cont.

RAC

Încurcăturile romantice din viața ta se dovedesc a fi mai extreme și mai dramatice decât un episod dintr-un serial comercial. Vestea bună este că poți folosi această energie în avantajul tău pe 2 noiembrie. Preluarea controlului asupra relației îți va trezi partenerul în moduri la care nu v-aţi fi gândit pe 4 noiembrie.

LEU

Recomandare: Mai degrabă singur decât să joci după regulile altcuiva, când Marte intră în Scorpion pe 30 octombrie. La urma urmei, nu ești genul supus – dimpotrivă. Această energie te va împinge să cauți în altă parte pentru atenție și afecțiune. Călătoria te poate conduce la vânătoarea unei aventuri pasionale în timpul Lunii Noi, pe 4 noiembrie.

FECIOARĂ

Te aștepți ca partenerul tău să știe intuitiv ce vrei pe 1 și 2 noiembrie. Cu toate acestea, nimeni nu poate citi minți (deși ar fi bine dacă ar putea). Utilizează puternica Lună Nouă pentru a vorbi și spune-le ce îţi place pe 4 noiembrie. Poate doreşti să experimentezi ceva nou în pat. Oricum ar fi, este timpul să fii deschis cu partenerul.

BALANŢĂ

Primul pas spre a te simți sexy este să te admiri pe deplin. Încearcă să exersezi afirmații conștiente în fața unei oglinzi (cu sau fără haine pe tine) pe 30 octombrie. S-ar putea să începi să te simți mai bine cu tine până la 1 noiembrie, ceea ce îți va oferi încrederea de a urma ceea ce îți dorești cu adevărat pe 2 noiembrie. Când Luna Nouă apare, te vei simți complet şi plin de iubire de sine.

SCORPION

Te simți sexy când Marte se aliniază cu Soarele pe 30 octombrie și îți oferă șansa de a-ți dubla puterea de seducţie. Avertismentul este că Luna Nouă din 4 noiembrie poate provoca certuri, care îţi vor distruge total vibrația. Ai chef să fii tandru și drăgălaș, nu un războinic intens... măcar o dată. 

SĂGETĂTOR

Observă că eşti mai intuitiv pe 30 octombrie, ceea ce înseamnă că descoperi noi modalități intime de a te conecta și de a-ți satisface partenerul sau persoana de care îţi place. Pe 1 și 4 noiembrie, folosește-ți instinctele pentru a-i surprinde cu mișcări noi și sexy, cu care crezi că vor rezona – probabil că vei avea dreptate.

CAPRICORN

Încrederea ta este vertiginoasă, dar nu va dura mult timp. Energia din 30 octombrie și 4 noiembrie îți permite să înțelegi că atitudinea ta îngâmfată trebuie adusă înapoi pe pământ, chiar dacă doar pentru o clipă. Dacă poți înceta să mai proiectezi nesiguranțe care apar în timpul Lunii Noi asupra partenerului/ei de cuplu, poți avea o săptămână liniştită.

VĂRSĂTOR

Te-ai gândit să duci relația ta la următorul nivel, dar poate vrei să-i pui un ac până la Luna Nouă din 4 noiembrie pentru a vedea dacă parteneriatul tău are fundația necesară pentru un viitor solid. Poți decide că lucrurile nu trebuie să evolueze chiar acum și să alegi să încetineşti.

PEŞTI

Ești pregătit pentru cea mai sălbatică și mai scandaloasă 'bântuire' din întreaga ta viață? Poate?! Poate retrogradarea lui Mercur s-a încheiat, dar efectele sale se simt până pe 2 noiembrie, ceea ce înseamnă că zilele următoare vor aduce înapoi o veche fantomă (adică un fost/ o fostă) care dorește să se reconecteze cu tine. Nu ezita să confrunţi situaţia în acest weekend, sau vor face tot posibilul pentru a-ţi atrage atenția până pe 1 noiembrie.

sursa: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel