Horoscop sexual săptămânal. Luna în Peşti pune viaţa amoroasă în "lumina reflectoarelor"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop sexual săptămânal. Luna în Peşti pune viaţa amoroasă în "lumina reflectoarelor" (sursa foto: Pixabay)
Horoscop sexual săptămânal. Luna în Peşti pune viaţa amoroasă în "lumina reflectoarelor" (sursa foto: Pixabay)

Ce se întâmplă: în seara asta, Luna este în Pești visători, perfect pentru a te ghemui cu partenerul tău, dar mâine... asta este o altă poveste. Venus formează o conjuncție Pluto în Capricorn, făcând din acesta un weekend de transformare pentru relațiile tale. Depinde de tine să te asiguri că aceste schimbări sunt constructive, nu distructive. Din fericire, în același timp, va fi un sextil între Mercur și norocosul Jupiter, ceea ce ne poate ajuta să vedem jumătatea plină a paharului în cele mai multe situaţii.

Luni, Marte intră în Săgetător, intensificându-ți apetitul sexual, făcându-te mult dornic să experimentezi în dormitor. În aceeași zi, Mercur intră în Capricorn, ajutându-te să-ți comunici clar (și poate puțin rece) gândurile. În cele din urmă, marți, Luna intră senzualul Taur, unde rămâne tot restul săptămânii. Iată cum va fi viaţa ta amoroasă în această săptămână:

BERBEC

Este timpul să-ți condimentezi viața amoroasă, Berbec. Săptămâna aceasta se referă la a încerca lucruri noi (sau oameni) în pat. Planeta ta conducătoare, Marte, intră luni în semnul de foc al Săgetătorului, care te încurajează cu adevărat. Pune-te acolo în faţă, întreabă-ți partenerul dacă vrea să devină un pic pervers și bucură-te de surprizele intense ce vor urma.

TAUR

Gata sau nu, statutul relației tale se schimbă, Taur. Venus și intensul Pluto vor avea o conjuncţie în acest weekend, încurajându-te să-ți încerci norocul. Ieșirea din zona de confort nu este un lucru ușor pentru tine, dar odată ce ai început ceva, ești absolut hotărât 100% să obții ceea ce îți dorești. Aceasta este o săptămână grozavă pentru definirea unei relaţii sau pentru a propune o întâlnire romantică cuiva. Dar ai grijă să nu insişti prea mult unde te simţi refuzat. Fii hotărât! Fii curajos! Dar nu lipsiți de respect cu limitele celorlalţi.

GEMENI

Acest weekend începe cu o notă emoțională și, dacă nu ești fericit, s-ar putea să ajungi să te simți cu adevărat singur, până în punctul în care te decizi să ieși cu cineva cu care nu ai ieşi de obicei. Propune-ţi standarde mai înalte! A fi singur nu este sfârșitul lumii! Dacă simți cu adevărat nevoia să te întâlnești cu altcineva, nu te mulțumi cu cineva care nu te tratează bine. Este sezonul Săgetătorului, care pentru semnul tău = sezonul de confort, și mai este timp suficient pentru a-ți găsi perechea perfectă.

RAC

Weekendul acesta marchează un moment critic pentru dezvoltarea relației tale, Rac. Venus și Pluto activează zona de relație a hărții tale, iar acest tranzit puternic are un singur scop: să forțezi viața ta amoroasă să se contureze. Pot fi certuri în acest weekend, pentru că dacă observi ceva care merge prost, ești gata să repari lucrurile cum poți, chiar dacă asta înseamnă să fii necruțător. Păstrează-ţi calmul, Rac! Amintește-ți că ești responsabil să rezolvi dezacordurile cu amabilitate și productivitate, iar relația ta poate deveni mai puternică ca niciodată.

LEU

Toți ochii sunt ațintiți asupra ta chiar acum, iar dragostea vine în calea ta mai natural ca oricând. Dorința ta sexuală este intensificată, te simți mult mai încrezător! Du-ţi relaţia la următorul nivel, dar numai dacă eşti cu adevărat pregătit pentru asta. Este ușor să te grăbești fără să știi în ce te bagi, cum ar fi să spui cuiva că îl iubești după a doua întâlnire. Încearcă să eviți asta. Bucură-te de momentele distractive și rămâi realist și vei avea o săptămână grozavă.

FECIOARĂ

Luna din Pești din această seară este perfectă pentru o seară de întâlnire sau pentru a te relaxa cu partenerul acasă. Conjuncţia Venus/Pluto de sâmbătă are însă o atmosferă total diferită. Acesta este un tranzit fierbinte, picant și uimitor pentru viața ta sexuală. Dacă ai încercat să experimentezi ceva nou, acesta este un weekend spectaculos pentru asta. Dacă ești celibatar, totuși, fii atent! Există riscul să prinzi sentimente rapid pentru cineva!

BALANŢĂ

Toată lumea are bagaje, dar acum este timpul să te ocupi de al tău. Indiferent dacă ești fericit sau nu, conexiunile din trecut îți afectează viața amoroasă actuală. Acest weekend te îndeamnă să abordezi aceste probleme pe termen lung și să găseşti închiderea definitivă a acestor situaţii. Este greu, dar influența norocoasă a lui Jupiter în această săptămână te ajută să privești partea bună, să rămâi optimist și să găsești soluții. Până la sfârșitul săptămânii, vei simți că o greutate uriașă a fost ridicată de pe umerii tăi și poți continua fără ca nimeni sau nimic să te rețină!

SCORPION

Dragostea este în aer în acest weekend! Romantism, sex și oameni cu care ai o chimie uimitoare te așteaptă, este doar datoria ta să inițiezi aceste conexiuni. Dacă ești singur/ă, ar trebui să-ți revizuieşti toate opțiunile înainte de a alege pe cineva cu care vrei să ai o legătură, chiar şi de scurtă durată. Dacă nu alegi cu grijă, s-ar putea să ajungi să săruți câteva "broaște" înainte de a găsi prinţul sau prinţesa ta.

SĂGETĂTOR

Planeta ta preferată, Jupiter, îți activează harta în acest weekend, ceea ce face mai ușor ca niciodată să te conectezi cu ceilalți. Fie că ești în căutarea iubirii, dacă încerci să găsești o aventură fierbinte sau îți condimentezi viața amoroasă cu partenerul/a, simți că ai noroc în dragoste. Marte intră în semnul tău luni, începând o perioadă de șase săptămâni în care dorința ta sexuală trece prin acoperiș, așa că te poți aștepta la și mai multă acțiune în curând!

CAPRICORN

Ai o săptămână cu adevărat emoționantă, Capricorn. De obicei, nu lași pe nimeni să te vadă cum transpiri, dar acum ai chef să deschizi porțile și să-ți lași toate sentimentele să iasă. Dacă ești cu cineva, acesta ar putea fi un moment minunat pentru a învăța să te deschizi față de partenerul tău și să te apropii și mai mult. Dacă ești celibatar, totuși, ai putea cu ușurință să te simți conectat cu cineva, dar emoțiile tale copleșitoare te fac să nu îți dai seama cum să-l abordezi. Nu-ți face griji — Mercur intră în semnul tău luni, făcând mai ușor ca niciodată să-ți limpezești mintea, să te concentrezi și, în cele din urmă, să-ți încerci norocul. 

VĂRSĂTOR

Puternicul Pluto activează casa a 12-a a diagramei tale. E posibil ca unul sau doi dintre foştii/fostele tale să reapară în viaţa ta în acest weekend. Dacă poți să raționezi cu ei și ești încrezător că poți avea o conversație productivă, este o idee bună să discuţi despre asta și apoi să încerci să mergi mai departe. Dar dacă acest fost se poartă dubios, încearcă să se amestece în viața ta amoroasă actuală sau este pur și simplu răutăcios, iată sfatul meu: doar apasă pe butonul de blocare.

PEŞTI

Eşti absolut irezistibili în acest weekend, Pești! Primești mesaje de dragoste. Este foarte plăcut să atragi toată această atenție, mai ales dacă ești singur. Dar dacă eşti într-o relaţie, ai grijă la mesajele care pot deveni puţin cam insistente. Dacă cineva îţi provoacă disconfort, nu îţi fie teamă să îi trimiţi la "plimbare".

sursa: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel