Horoscop sexual săptămânal. Viaţa amoroasă în sezonul Scorpionului

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop sexual săptămânal. Viaţa amoroasă în sezonul Scorpionului (sursa foto: Pixabay)
Horoscop sexual săptămânal. Viaţa amoroasă în sezonul Scorpionului (sursa foto: Pixabay)

Ce se întâmplă: Avem un careu Marte - Pluto. Acest tranzit este în vigoare tot weekendul și te umple cu o cantitate mare de motivație numai bună pentru a-ţi încerca norocul cu cineva special sau pentru a duce o relaţie la nivelul următor. Singura problemă este că poţi fi atât de entuziasmat încât să copleşeşti cealaltă persoană dacă nu iese chiar cum ai vrut tu. Tactul te poate duce departe în acest weekend, mai ales că sezonul Scorpionului începe sâmbătă! 

 

Scorpionul este un semn de apă emoțional, așa că te simți mult mai sensibil chiar acum, ceea ce poate fi un lucru bun sau rău. Venus are un aspect cu Neptun marți, ceea ce îţi poate provoca puţină confuzie. Din fericire, Venus se conectează cu norocosul Jupiter la sfârșitul săptămânii. Aceasta este o perioadă perfectă care te încurajează să ierți și să uiți. Dacă apare o dramă în cursul săptămânii, foloseşte 'astro-vremea' de joi pentru a-ţi readuce viața amoroasă pe drumul cel bun!

BERBEC

Încearcă-ţi norocul cu persoana de care îţi place, dar fă-o cu grație. Când pui ochii pe cineva, este ușor să uiți că doar pentru că îți place, nu înseamnă că te place la rândul său neapărat. De asemenea, sunt multe de spus despre incapacitatea ta de a-ți susține cuvintele... s-ar putea să-ți placă mult acum, dar când vine cineva puțin mai drăguț, îţi vei muta atenţia. Sfat gratuit: dacă îţi place de cineva, spune-i și vezi unde ajunge. Săptămâna aceasta poate fi romantică, sexy și distractivă, dar este bine să iei lucrurile puțin încet.

TAUR

Sezonul Scorpionului = sezonul de relaţii de 'iarnă' pentru zodia ta, adică acea perioadă când cauţi pe cineva cu care să stai la călduţ doar în anotimpul rece. Așa că, începând din acest weekend, te poți aștepta la mult mai multă acțiune! Iată, totuși, problema - doar pentru că poți face ceva nu înseamnă că ar trebui. Nu lua îndrăgostirile sau flirturile prea în serios. Săptămâna aceasta, va fi ușor să te laşi purtat de val. Înveți să exprimi – și să primești – mai multă afecțiune.

GEMENI

Ai încredere în instinctul tău în acest weekend. Sezonul Balanței a fost uimitor pentru viața ta amoroasă și îl poți termina în stil mare! Ai grijă totuși cu cine te conectezi, pentru că sezonul intens și intim al Scorpionului începe sâmbătă. Acest lucru te face mult mai emoțional și mult mai orientat spre angajament. Dacă prinzi sentimente pentru aventura ta, nu îţi face griji - vibrația de marți este un pic ciudată, deci s-ar putea să primeşti semnale mixte, dar 'astro-vremea' de joi? Va fi perfectă! Venus și norocosul Jupiter activează zona de relații a hărții tale, așa că este una dintre cele mai bune momente pentru a-ți încerca norocul. Ce te reține? Du-te!

RAC

Acesta este un weekend critic pentru viața ta amoroasă. Pluto, planeta transformării, este activată de Marte, luminând zona de relații a hărții tale. Aceasta este o energie intensă și este un mare steag roșu pentru despărțiri. Dacă relația ta merge bine, nu te aștepta la probleme - de fapt, s-ar putea să ai o surpriză cu privire la statutul tău de relație - dar dacă viața ta amoroasă este pe gheață subţire, acesta este weekendul în care totul va fi cu adevărat pus la punct. Totul va fi testat. Indiferent de rezultat, sezonul Scorpion este una dintre cele mai fierbinți și romantice luni ale anului pentru tine, așa că fii pregătit!

LEU

Îmi pare rău, probabil că trebuie să lucrezi în acest weekend. În plus, viața ta amoroasă încetinește și te vei plictisi puțin! Venus încearcă să-ți dea o mână de ajutor, așa că atragi o mulțime de admiratori la începutul săptămânii, dar doar un avertisment — dacă îți cauți prințul/prințesa fermecătoare, va trebui să săruți o mulțime de 'broaște'. Dar așteaptă: influența lui Jupiter la sfârșitul săptămânii promite o mulțime de noroc când vine vorba de dragoste, așa că ține ochii cu ochii deschiși – perechea ta ar putea fi chiar după colț!

FECIOARĂ

Nu renunţa încă! Da, viața ta amoroasă este puțin tensionată în acest weekend. Eşti predispus să te învinovăţeşti de fiecare dată când ai probleme în relație, dar ascultă - nu ești tu problema. Poate mergi la câteva întâlniri reușite și apoi rămâi în aşteptarea unui semn de la cei cu care te-ai văzut. Poate inviţi pe cineva în oraş, iar nu este interesat/ă. Sau poate vrei să defineşti statusul relaţiei și cealaltă persoană încă nu este pregătită. Sezonul Scorpion se referă la noile conexiuni, așa că nu îţi face griji - vor apărea multe ocazii pentru tine să găseşti pe altcineva.

BALANŢĂ

Este ultimul weekend al sezonului Balanță, iar viața ta amoroasă este ... ei bine, să spunem doar că simți puțin stres. Te chinui să-ți transmiți punctul de vedere și să te îţi faci vocea auzită și ești super emoționat/ă în acest weekend. Evită să explodezi asupra partenerului tău, altfel vei înrăutăți lucrurile. Dacă nu poți fi drăguț, petrece ceva timp singur. Aspectele blânde de joi te încurajează cu tărie să remediezi relațiile rupte și să îţi întăreşti cele mai puternice și importante relaţii. Puţină încredere! Totul va fi bine!

SCORPION

Este ultima noapte a sezonului Balanță și iată că vine fosta/fostul tău, prefăcându-se că nu s-a întâmplat nimic. Aspectele de vineri se referă la eliminarea definitivă a conexiunilor proaste din viața ta, astfel încât să poți continua drumul spre sezonul tău fără niciun bagaj. 'Astro-vremea' de marți este fierbinte, fierbinte, fierbinte. Dacă ești deja într-un cuplu, așteaptă-te la romantism și la tone de distracţie în dormitor cu partenerul. Cu toate acestea, dacă ești singur, fii foarte atent cu cine te hotărăști să te întâlneşti - sentimentele se pot aprinde aproape garantat în această săptămână.

SĂGETĂTOR

Venus, planeta iubirii, se află în zodia ta chiar acum, ajutându-te să atragi toate privirile. Te distrezi foarte mult - până începe sezonul Scorpion sâmbătă. Sezonul Scorpion îţi cere să arunci o privire la cele mai profunde conexiuni pe care le ai cu ceilalți. Probabil că există câțiva oameni din trecut de care încă ești agăţat și dacă nu ești capabil să-ți procesezi sentimentele și să le lași definitiv, s-ar putea să-i vezi rătăcind în drumul tău. Este timpul să-i dai jos de la bord, iar ziua de joi este perfectă pentru a le spune că lucrurile s-au terminat, cu tact, astfel încât să-ţi poți continua viața.

CAPRICORN

Viața ta amoroasă este destul de uscată în acest weekend. Această perioadă este plăcută pentru a te apropia de prietenii tăi și pentru a face noi conexiuni. Dar dacă nu vrei să cunoşti pe cineva, poţi lăsa pe mai târziu căutările sau întâlnirile. Nu-ți pune așteptări mari din punct de vedere amoros, cel puțin pentru moment.

VĂRSĂTOR

Toată lumea este cu ochii pe tine! Ești destul de conștient de tine și urăști să te simți de parcă ai fi pus în lumina reflectoarelor, dar, din fericire, Jupiter este în zodia ta, ajutându-te să devii mai carismatic, simpatic și încrezător. Fii tu însuți săptămâna aceasta și nu-ți fie teamă să arăți părțile tale ciudate şi neconvenționale. Astfel, poți atrage oameni care sunt la fel de unici ca tine și care îți prețuiesc și excentricitățile.

PEŞTI

Cel mai sexy membru din gaşca ta arată foarte atrăgător în acest weekend, dar încearcă să eviți tentația de a flirta. 'Astro-vremea' din această săptămână este foarte emoționantă (chiar și pentru tine) și te simți deosebit de impulsiv. În plus, potențialul de comunicare greșită este foarte mare. Nu spun că nu ar trebui să flirtezi deloc cu prietenii tăi sexy, dar atenţie: fii clar cu privire la intențiile tale și fii cordial, chiar dacă lucrurile nu merg. 

sursa: cosmopolitan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel