Horoscop SEXUAL săptămânal. Viaţă amoroasă tumultuoasă pentru ACESTE zodii

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop SEXUAL săptămânal. Viaţă amoroasă tumultuoasă pentru ACESTE zodii (sursa foto: Everton Vila / Unsplash)
Horoscop SEXUAL săptămânal. Viaţă amoroasă tumultuoasă pentru ACESTE zodii (sursa foto: Everton Vila / Unsplash)

Află cum va fi viaţa ta amoroasă în acest weekend şi săptămâna viitoare! Nu uita să citeşti atât la zodie, cât şi la ascendent.

BERBEC

Te-ai chinuit să stabilești dacă ești sau nu pregătit pentru definirea relaţiei. Weekendul acesta îți oferă un moment de claritate – chiar vrei să faci următorul pas în relația ta? Eşti pregătit? Săptămâna aceasta trebuie să discuţi. Nu uita că este încă Venus retrograd, așa că nu lua decizii majore.


TAUR

Varietatea este sarea şi piperul vieții și în acest weekend ești încurajat să condimentezi puţin viaţa în dormitor. Ieșirea din zona ta de confort poate fi distractivă, dar dacă nu ești pregătit, vorbește și anunță-ți partenerul! Pe de altă parte, poate vei descoperi ceva care te încântă cu adevărat.

GEMENI

Acesta ar putea fi un weekend greu. Te simți foarte emoțional... ceea ce ar putea însemna un conflict în relația ta sau ar putea însemna că te simți super romantic și apropiat de partenerul tău. Cheia pentru a determina modul în care se vor desfășura lucrurile este să fii sincer cu tine şi cu partenerul tău. S-ar putea să descoperi că obiectivele tale de relaţie nu se potrivesc cu ale partenerului tău, iar săptămâna aceasta s-ar putea încheia cu o despărțire dacă viața ta amoroasă patinează pe gheață subțire.

RAC

Este încă sezonul Capricornului, care pentru semnul tău = sezonul de confort relaţional, iar aspectele din acest weekend sunt nemaipomenite pentru a da relației tale un luciu! Fie că este vorba de o relaţie de lungă durată, de o primă întâlnire sau de o seară intimă, ai parte de o mulțime de chimie grozavă cu cineva special. Nu te grăbi însă cu nimic! Este încă Venus Retrograd, așa că acesta este un moment prost pentru a duce o relaţie la următorul pas. În schimb, ia lucrurile încet și trăiește momentul.

LEU

Dacă simți că îți lipsește scânteia, aspectele din această săptămână te ajută să te simți mult mai bine în legătură cu viața ta amoroasă. Te-ai concentrat prea mult pe partenerul tău și nu suficient pe tine. Dragostea de sine este cea mai bună iubire dintre toate și acest weekend te îndeamnă să ai grijă de tine. Fie că este o zi relaxantă la spa, un masaj frumos sau petreci o zi făcând ceea ce îţi place, există o mulțime de șanse de a-ți îmbunătăți ritualul de îngrijire personală.

FECIOARĂ

Partea din harta natală care guvernează sexul, dragostea și distracția este activată pe tot parcursul weekendului, așa că poți fi sigur că viața ta amoroasă se încălzește foarte mult! Iată însă treaba: dacă ești singur și începi să vezi oameni noi, nu ar trebui să te aștepți la vreo conexiune de lungă durată cu acești noi iubiți. Încearcă să te bucuri de săptămână fără a-ți face prea multe speranţe.

BALANŢĂ

Cele mai importante relații din viața ta devin cel mai mare obiectiv al tău în această săptămână. Acorzi o mulțime de atenție oamenilor cu care ai un trecut, fie că este vorba de partenerul actual... sau de un fost. Oricine ar fi, există probleme nerezolvate pe care trebuie să le adresezi. Fii drăguț, vorbește și vei putea merge mai departe în viața ta amoroasă, fără bagaje din trecut.

SCORPION

Acesta este un moment minunat pentru conexiuni sau întâlniri rapide, așa că toți Scorpionii singuri se pot pregăti! Descarcă din nou aplicațiile de întâlniri în această săptămână sau fii mai deschis la socializare când ieşi în oraş. Niciunul dintre acești noi potențiali parteneri nu aduc o garanţie pe termen lung, dar te poți distra în continuare. Urăști să te deschizi și ai prefera să aștepți ca cealaltă persoană să vină la tine, dar în această săptămână este vorba de a părăsi zona ta de confort și de a lua inițiativa pentru a-ți transforma viața amoroasă în moduri constructive, majore.

SĂGETĂTOR

Iată veștile proaste: munca îți dă bătăi de cap în acest weekend. Dar iată veștile bune: odată ce Luna intră în Gemeni miercuri, zona de relații a hărţii tale este activată. Nu există o mulțime de acțiune în viaţa ta amoroasă, mai ales dacă ești singur, dar poți să faci conexiuni semnificative cu cineva special la sfârșitul săptămânii.

CAPRICORN

Ţi se oferă șansa de a te arăta, de a intra în lumina reflectoarelor și de a lăsa oamenii să te iubească mai mult. Ai o strălucire aparte și există o mulțime de persoane care ar dori o şansă cu tine. Pentru cei care sunt într-o relaţie, se anunţă oportunităţi şi momente memorabile în doi.

VĂRSĂTOR

Faci pace cu trecutul și mergi mai departe în acest weekend, Vărsător. Există câțiva foști cu care trebuie să îţi închei conturile și până când o faci, ei vor rămâne acolo să te bântuie. S-ar putea să fie nevoie să-i confrunți sau ar putea fi o simplă conversaţie, dar indiferent de cum decurg lucrurile, în acest weekend trebuie să tai definitiv capetele libere. Până la sfârșitul săptămânii viitoare, vei fi uimit de cât de ușor și liber te vei simți.

PEŞTI

Acest weekend este spectaculos pentru toți nativi Pești singuri, atâta timp cât nu cauți nimic serios. Este un moment grozav pentru a te distra cu acea persoană sexy din gaşca ta, pentru a participa la câteva prime întâlniri sau pur și simplu să te conectezi! Fără așteptări mari săptămâna aceasta, ca să eviţi eventualele dezamăgiri.

sursa: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel