Horoscop. Sezonul Berbecului: Zodiile de FOC, susţinute până pe 20 aprilie

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
(sursa foto: captura video YouTube)
EXCLUSIV
(sursa foto: captura video YouTube)

Ce aduce sezonul Berbecului pentru zodiile de Foc? Aflăm de la Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro:

Sezonul Berbec: Este vorba de intrarea Soarelui în Berbec, care se produce pe 20 martie - ne aducem aminte că atunci este şi echinocţiul de primăvară - şi stă acolo până pe 20 aprilie. Adică începe zodia Berbec. Toţi copiii care se nasc în această perioadă sunt Berbeci.

Pentru fiecare dintre noi, intrarea Soarelui în Berbec va activa un  domeniu din viaţă.

Imaginaţi-vă că aveţi o casă cu 12 camere şi fiecare cameră reprezintă un domeniu din viaţa voastră. Când Soarele intră într-un semn, se activează casa respectivă, de data aceasta casa Berbecului.

Ca să dau un exemplu: Berbecul este primul semn, Taurul este al doilea. Pentru Taur, Berbecul reprezintă casa a 12-a. Pentru Săgetător, avem aşa: Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti şi Berbec. Deci avem a cincea casă care va fi activată de intrarea Soarelui în Berbec.

Intrarea Soarelui în Berbec presupune prospeţime, noutate, energie, forţă, impuls, viaţă pentru că, după ce a fost Soarele în Peşti şi am hibernat, intrarea Soarelui în Berbec activează, scoate la lumină. Soarele în Berbec aprinde lumina în camera respectivă.

Ce aduce sezonul Berbec pentru zodiile de Foc

Berbec / Ascendent în Berbec

Soarele intră în semnul tău, adică în casa I, care înseamnă înfăţişare, sănătate, vitalitate, noutate, prospeţime şi atenţie asupra ta. Dacă vrei, Soarele se duce în cea mai importantă cameră a ta. Vrei să ieşi din culcuşul tău, să fii văzut, să fii ascultat, validat, apreciat. Este o lună în care trebuie să pui preţ pe fizicul tău, poate începi să faci sport. Este o lună în care poţi să te îmbraci altfel, să te coafezi altfel, o lună în care să te vezi diferit. Să nu uităm că totul porneşte de la sănătate, de la vitalitate şi apoi de la partea asta superficială, de cum te vezi, cum te îmbraci şi cum te manifeşti în lume. Şi Soarele în semnul tău vine cu o doză în plus de curaj şi de impulsivitate.

 

Leu / Ascendent în Leu

Soarele se duce în casa a 9-a. Aduce lumină în toată zona legată de studii, de călătorii, de chestiuni legislative, juridice, de tot ce înseamnă expansiunea minţii. Deci, ce ai putea să faci în perioada 20 martie şi 20 aprilie? Să fii mai atent la examenele pe care le ai de susţinut, să îţi dai seama de ce ai avut o restanţă şi ce poţi face mai bine astfel încât să iei examenele respective. Discuţiile cu profesorii sunt destul de importante pentru că şi Mercur va fi pe acolo. Încearcă să asculţi, să întrebi, să fii mai curios şi încearcă să nu consideri că ai doar tu dreptate. Vei fi implicat în mai multe situaţii în care oamenii din jurul tău se vor ciocni de anumite păreri. Nu încerca să faci tu dreptate. Tu ascultă-i şi pe unii, şi pe alţii. Începe o perioadă în care veţi dori să mergeţi la evenimente, la petreceri, să cunoşti oameni, să te scoţi în lume. Aduce şi puţin snobism intrarea Soarelui în casa a 9-a pentru că vrei să te conectezi cu nişte persoane elevate din mai multe puncte de vedere.

 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Soarele se duce în casa a 5-a. Intrarea Soarelui în Berbec pentru voi înseamnă activarea casei 5. Înseamnă că aveţi nevoie să petreceţi mai mult timp cu copiii, să vă gândiţi dacă vreţi un copil sau nu ori să vă simţiţi voi precum un copil şi să vă implicaţi în tot felul de activităţi, să ieşiţi la tot felul de evenimente, la teatru, la film, să vă bucuraţi de sport, poate faceţi mai multe călătorii, poate un curs de actorie sau un curs din care să iasă ceva din mâinile voastre, din acţiunile voastre. Aveţi nevoie de o recompensă, de validare, de respect în perioada ce urmează şi trebuie să căutaţi. Veţi găsi resurse, că sunteţi destul de descurcăreţi. Mai ales că intrarea Soarelui în Berbec vă prieşte de minune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel