Horoscop toamna 2023. Urmează schimbări pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice toamna 2023. Ne apropiem de o iarnă dinamică. 

După o vară incendiară, iată că toamna se va demonstra a fi destul de dinamică. În septembrie, Mercur și Venus își opresc retrogradările. În octombrie vom avea două eclipse și intrarea lui Lilith în Fecioară. Iar în noiembrie, Saturn își va relua mersul direct în semnul Peștilor. Cumva, apropierea de finalul lui 2023 se lasă cu unele evenimente de care să ne amintim mult timp. 

Berbec/Ascendent în Taur

Până pe 12 octombrie, prioritatea ta va fi relația. Afectivă sau profesională. Marte, guvernatorul tău, se va afla în casa parteneriatelor. Ești nevoit să gestionezi situații provocatoare, însă cu mult calm și diplomație. Nu așa cum ești tu obișnuit. Cu siguranță că vor fi momente în care îți vei înghiți limba, dar astfel îți vei da seama de nivelul de reziliență dobândit. După care, nu neglija deloc situația financiară! Retrogradarea lui Jupiter în casa a doua, a banilor, îți va scoate în față multe ispite. Optimismul exagerat nu te va ajuta deloc. 

Taur/Ascendent în Taur

Până la jumătatea lunii octombrie ai de muncă, nu glumă! Și vei și fi și destul de îngrijorat. Este adevărat că îl ai pe Jupiter în vizită, retrograd până pe 30 decembrie, și că îți oferă încredere și optimism. Dar asta nu înseamnă că nu vei face o mulțime de compromisuri și ajustări. Evită conflictele cu colegii! Iar din a doua jumătate din octombrie, toți ochii vor fi ațințiți către partener. Sau către găsirea unuia serios. Graba strică treaba!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Toamna începe cu Mercur, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă. Deci nu vei avea timp nici să respiri. Pe lângă treburile tale gospodărești, va trebui să te ocupi și de cele ale apropiaților. Saturn retrograd în casa carierei vine și cu multe responsabilități, nu neapărat pe placul tău. Și asta pentru că acest tranzit vrea să te maturizezi. 

Rac/Ascendent în Rac

În prima parte a toamnei, apar probleme în familie și orice ai face, nu vei avea deloc stabilitate. Nu vei ști nimic sigur. De aceea, cel mai bine ar fi să îți ocupi timpul. Și de ce nu, să îți refaci proviziile financiare. În ultimele luni te-ai lovit de cheltuieli multiple și serioase pe care nu ai putut să le amâni. 

Leu/Ascendent în Leu

După o vară provocatoare, cu siguranță vei dori mai multă liniaritate în viața ta cotidiană. Însă nu va fi deloc așa! Până la jumătatea lunii octombrie, vei fi mereu pe drumuri, vei fi nevoit să înveți noi lucruri și să duci negocieri mai eficiente. Cu Jupiter retrograd în casa carierei, simți că universul îți este dator cu niște succese. Și le vei primi, dar doar după ce îți reajustezi nivelul ego-ului. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Din a doua jumătate a lunii septembrie, vei fi precum un titirez. Mercur își va opri retrogradarea în semnul tău și te va lăsa în pace. Te vei putea ocupa de mai multe proiecte în același timp. Începând cu 9 octombrie, Venus te vizita și va aduce romantism, nivel de atractivtate crescut și carismă. Depinde doar de tine cum le vei folosi. Atenție la cheltuieli!

Balanță/Ascendent în Balanță

Începi toamna în forță! Marte este în semnul tău până pe 12 octombrie. Deci beneficiezi de încredere, curaj, ambiție, pasiune, dar și de o doză suplimentară de furie. Venus te sprijină și ea, ținând cont că nu mai este retrogradă. Astrele îți atrag atenția să nu neglijezi deloc sănătatea. Este cazul să ai în vedere un nou stil de viață. Și să eviți stresul suplimentar de la serviciu. 

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Maturizarea pe plan relațional. Astrele au pentru tine mai multe teste. Cu Jupiter retrograd în casa relațiilor și Saturn retrograd în casa iubirii, îți vei da seama pe zi ce trece că problema este la tine. Și că până când nu îți vindeci propriile răni, nicio relație nu va funcționa. Pentru cei care sunt într-un cuplu solid și armonios, astrele au alte propuneri. Acelea de a trece la următorul pas: o casă, o familie, un copil. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Problemele din familie continuă. Și pare că nu se mai termină. Și oboseala te ajunge. Saturn te obligă să fii responsabil și pentru alții. De asemenea, chestiunile domestice și imobiliare îți dau bătăi de cap. Pe deasupra, și în carieră sunt destule provocări. Pe atât de anevoioasă, pe atât de utilă îți este toamna din 2023. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Tu ești unul dintre favorizații astrelor în această toamnă. Chiar dacă Saturn, guvernatorul tău este retrograd până în noiembrie, nu vei întâlni mari probleme. Poate doar amânări, dar știm că ai răbdare. Jupiter va și el retrograd în casa iubirii, deci am putea spune că este momentul să te bucuri de viață. Și că plăcerea trebuie să fie prioritatea ta! Poate planifici unele călătorii. 

Horoscop Septembrie 2023. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie/ascendent

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ai scăpat de retrogradarea lui Venus în casa relațiilor. Am putea spune că ai cale liberă, însă nu e chiar așa! Până pe 9 octombrie, astrele îți recomandă în continuare să tratezi cu prudență chestiunile afective. După 12 octombrie, Marte va trece în casa carierei și îți va aduce un plus de ambiție. Îți vei cere drepturile, însă nu în cel mai plăcut mod. Cum Saturn, guvernatorul tău, este în continuare retrograd în casa banilor, ai face bine să fii mai econom. 

Pești/Ascendent în Pești

Saturn este retrograd în semnul tău. Acest tranzit vine cu momente de maturizare. Nu pe placul tău, dar nu ai ce face! Asta e viața! Trebuie să ai grijă de sănătate. Să faci pace cu rudele cele mai apropiate. Să îți accepți limitele și să fugi de victimizare. Adică să treci la fapte. Jupiter, guvernatorul tău, este retrograd, dar nu îți face probleme. Din contră, te va ajuta să îți dai seama ce este în capul tău și ce este concret. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel