Horoscop, vineri, 25 august 2023

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Marte face un trigon cu Pluto. 

Astăzi avem un trigon între Marte și Pluto. Înainte de a părăsi semnul Fecioarei, planeta acțiunii se asigură încă o dată că a lăsat urme serioase după 10 iulie. Mai ales în ceea ce privește pragmatismul, eficiența și optimizarea. Pentru că cele mai recente vești au fost în mare parte despre deciziile financiare, luate atât la nivel național, cât și mondial. Pluto nu vrea decât să adauge consistență și durabilitate acestora. 

Marte ar putea intensifica și mai mult spiritul critic al Fecioarei. S-ar putea să vă simțiți mai puțin răbdători cu imperfecțiunile sau cu lucrurile care nu se potrivesc normelor sau așteptărilor voastre. Este important să fiți conștienți de tendința de a fi prea autoduri cu voi înșivă și cu cei din jur.

Marte este un simbol al energiei și al acțiunii. În Fecioară, această energie poate fi direcționată către proiecte practice și îmbunătățiri personale. Ar putea fi un moment bun pentru a vă concentra pe sănătatea fizică și pe starea generală de bine, făcând exerciții fizice regulate și adoptând o dietă sănătoasă.

Lui Pluto îi place să dărâme. Pe moment, efectele sale te pot irita, frustra, dar se întâmplă schimbări la nivel inconștient, pe care le vei conștientiza mult mai târziu.

Pluto este radical, dur, implacabil, dar poate fi o Pasăre Phoenix deghizată. 

Genul acesta de aspect aduce determinare, pasiune și chef de a reuși. Dar în propriul ritm, mai ales pentru cei cu marcaj de pământ în astrogramă. 

Mâine vom experimenta o opoziție Soare-Saturn. Testul timpului. Ne vom întâlni cu mai multe situații, mai ales din domeniul muncii sau al sănătății, în care vor apărea amânări, anulări, neînțelegeri. Și bineînțeles, va apărea oboseala pe toate planurile, mai ales dacă îl punem la socoteală și pe Mercur retrograd. Cumva, vitalitatea va avea de suferit. Multă oboseală. Și este clar că vom fi obligați să facem o prioritizare mai dură.

Duminică, Marte intră în Balanță. Planeta acțiunii și a agresivității pășește în semnul echilibrului și al armoniei. Cumva aveam nevoie de acest tranzit, în plină retrogradare a lui Venus. Deși Marte în Balanță este cel puțin teoretic precum un diplomat, să știți că va produce multe ruperi, negocieri dure și decizii neașteptate. 

Atunci când Marte traversează Balanța, lupta noastră este pentru armonie și echitate. Această energie ne poate ajuta să vedem ambele părți ale unei situații și să găsim un mijloc de a rezolva conflictele cu tact și respect reciproc. Dacă în trecut te-ai confruntat cu situații tensionate, precum un partaj, un proces sau o afacere dificilă, acest tranzit îți oferă instrumentele pentru a negocia într-un mod care să avantajeze pe toată lumea.

Vești importante pentru Berbec, Leu, Scorpion, Săgetător și Vărsător până la final de an

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel