Horoscop zilnic 14 ianuarie 2022. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
Daniela Simulescu/ Foto emisiune
Daniela Simulescu/ Foto emisiune

Horoscop zilnic 14 ianuarie 2022. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei:

Principalele evenimente ale lunii ianuarie 2022

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

 

Rezumat 2022

 

După 2020 și 2021, doi ani încărcați, iată că ne uităm cu speranță la cel ce urmează. Chiar avem nevoie de o gură de aer, la propriu și la figurat.

Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani.

Mai exact, Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie 2022 va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă până în 2035.

Oamenii vor avea nevoie de credință și o vor căuta în multe zări. 2022 se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Dar de cele mai multe ori, avem nevoie de o asemena stare pentru a începe să ne reconstruim. 

Perioada 14 mai - 28 iulie 2021 a fost ca un teaser la 2022. Te invit să te gândești la ce anume s-a întâmplat în viața ta atunci. Cu siguranță, o parte din evenimente vor continua în anul următor. 

Cei care au marcaj de Berbec, Fecioară, Balanță și Pești vor primi atât susținere, cât și teste de la univers. Aceștia o pot lua de la capăt, pot renunța la ce nu funcționează, își pot schimba viata radical sau pot face unele alegeri total diferite, indiferent de vârstă, statut sau educație.

Saturn va rămâne pe toată durata anului în Vărsător, ceea ce înseamnă că doar planurile autentice vor prinde viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel