Horoscop zilnic 20 aprilie 2022. Soarele intră în Taur. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei. VIDEO

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic

Daniela Simulescu ne aduce horoscopul zilei de 20 aprilie 2022.

 

 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră.

Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. Soarele iese din semnul curajos și energic al Berbecului și poposește, până pe 21 mai, în cel pragmatic și metodic al Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Vom avea în gând doar Festina lente și Carpe diem!

Vom fi mai dornici să ne bucurăm de rezultatele muncii noastre, însă vom fi și rezervați, rămânând în zona rutinei.  

Luna aprilie vine cu șansa de dizolvare care poate fi folosită pentru a reconstrui. E important să folosiți energia acestei luni pentru a face lucruri speciale, pentru a fi mai aproape de mediu, de natură, pentru a simți altfel dragostea, pentru a putea să vă lăsați purtați de val.

Aveți în aprilie șansa de a renunța la ceva. Fie că e vorba despre un loc de muncă ce nu vă mai satisface, fie că doriți să ieșiți dintr-o relație toxică sau să scăpați de un obicei toxic și să căutați sprijin, astrele vor fi alături de dvs. în direcția dorită în acest sens.

Este o lună foarte bună pentru a călători. Ideal ar fi să alegeți călătorii în locuri magice, în locuri încărcate de atmosferă și poveste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel