Horoscop zilnic Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu probleme la muncă

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Horoscopul zilei
EXCLUSIV
Horoscopul zilei

Previziuni astrale 28 mai. Iată mesajele astrelor pentru primele șase semne ale zodiacului.

Youtube video image

Astăzi avem sextilul dintre Mercur și Saturn, un aspect care ne ajută să frânam, să fim mai calculați, dar și să fim mai raționali.

Redactorul șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile zilei pentru următorii șase nativi.

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur din Casa a doua va face un sextil cu Saturn, ceea ce înseamnă că trebuie să înveți să îți minimizezi anumite pierderi. Fă tot posibilul să mai tai din anumite cheltuieli care nu te ajută și care sunt făcute doar dintr-un impuls.

Taur/Ascendent în Taur

Pe tine te sprijină acest aspect dintre Mercur și Saturn, pentru că oarecum, o să vezi mult mai clar ce se va întâmpla în viitorul apropiat. Îți dai seama unde trebuie să investești mai multă energie și unde este nevoie de mai puțină. Ai nevoie de un plan sau de o strategie.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Mercur este în Casa a douăsprezecea. Indiferent de aspectele pe care le face, trebuie să știi că ție nu prea îți priesc. Ai impresia că în carieră, nu totul depinde de tine. Depinde de tine în ce postură te pui. Dacă te plasezi în postura de victimă, ai mult de pierdut. Însă dacă vezi lucrurile cu maturitate, o să ai de câștigat. 

Surprize de proporții pentru Berbec, Taur și Gemeni. Primesc MARI oportunități de la astre!

Rac/Ascendent în Rac

Discuțiile cu prietenii despre planurile tale de viitor trebuie să fie mai limitate. Bazează-te pe următoarea vorbă: Nu spune nimănui ce ai de gând să faci, pentru că nu o să se mai întâmple. 

Leu/Ascendent în Leu

Nu promite nimic șefilor din ce știi că nu poți face. Nu promite, dar nici nu te preface că poți duce ceva la bun sfârșit. Azi este cel mai bine să fii sincer și să spui ce poți face și ce nu. Fii autentic și asumat.

Cine a fost sufletul tău pereche într-o viață anterioară în funcție de zodie?

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Îți priește aspectul astrologic de azi, pentru că discuțiile cu partenerul vor aduce subiecte și teme importante pentru conexiunea dintre voi. Fiecare trebuie să învețe mai mult, astfel încât relația să funcționeze mai bine.

Poți să citești și acest articol de pe site-ul nostru: Horoscop prima jumătate a lunii IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel