Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor pentru cei SINGURI. Astrologul Daniela Simulescu, recomandări de Ziua Îndrăgostiţilor - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
EXCLUSIV

Horoscop. Sfântul Valentin sau Ziua Îndrăgostiţilor este o celebrare a iubirii, marcată cu flori, cadouri, cine romantice, dulciuri şi orice poate să exprime un gest tandru sau o declaraţie de dragoste. Dar ce pot face cei care nu sunt într-o relaţie? Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu recomandările perfecte prin care să ne oferim singuri iubirea de care avem nevoie:

Citeşte şi: Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor pentru fiecare ZODIE / ascendent. Valentine's Day sub influenţa lui Venus şi Marte

Când vorbim de 14 februarie, vorbim de dragoste, de iubire, de relaţii. Vorbim de cupluri care îşi fac cadouri, care petrec.

Dar mai există o categorie care nu beneficiază de toate aceste lucruri, care nu are cu cine să iasă în oraş nu are cu cine să petreacă. Vorbim despre cei singuri. Ei se uită la emisiuni, citesc articole şi vor vedea deja sfaturi pentru cei care sunt într-o relaţie sau care ies cu cineva. Aşa că, ne-am gândit să facem un horoscop cu recomandări pentru cei care sunt singuri. Chiar dacă e Ziua Îndrăgostiţilor, nu înseamnă că nu pot face şi lucruri pentru ei. Că până la urmă vorbim de iubirea de sine.

Citeşte şi: Horoscop DRAGOSTE 11 - 18 februarie. Cele TREI zodii ajutate de astre. Nimeni nu le poate REZISTA!

Astrograma zilei de 14 februarie este destul de incitantă. Sunt nişte aspecte interesant în luna februarie pentru tot ce înseamnă iubire şi dragoste, dar şi pentru pragmatism în aceste domenii. Vă spun câteva detalii despre astrogramă apoi vă fac nişte recomandări în funcţie de zodie sau ascendent ca să ştiţi cum să petreceţi ziua de 14 februarie, chiar dacă sunteţi singuri. 

Atenţie! Recomandările acestea pot fi folosite şi de cei care sunt într-o relaţie. Le puteţi adapta şi pentru viaţa voastră.

Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor. Cele mai importante aspecte astrologice

Majoritatea aspectelor au de a face cu un plan foarte material, foarte concret.

Vorbim de conjuncţia Venus - Marte. Venus este iubirea, feminitatea, frumuseţea, plăcerile, iar Marte este pasiunea, senzualitatea, sexualitatea, acţiunea, energia. Acestea se întâlnesc în semnul Capricornului.

Este o conjuncţie senzuală, mai puţin romantică, dar îşi arată în spatele uşilor tot vulcanul de emoţii. Este o conjuncţie care predispune la fapte concrete, indiferent că eşti singur sau într-o relaţie. Trebuie să faci ceva, nu să aştepţi să ţi se întâmple. Trebuie tu să treci la fapte dintr-un anumit punct de vedere.

După care, avem o Lună în semnul Leului, care predispune la voie bună, la dramatism, la joc actoricesc, la pasiune, la hobby-uri. E foarte bine să ne folosim de resursele acestor zile pentru a fi vizibili, să atragem oameni.

Recapitulez puţin aspectele importante ale zilei de 14 februarie:

Avem conjuncţia Venus - Marte în semnul Capricornului.

Luna care se duce în Leu. Avem nevoia de a ne afişa emoţiile. Chiar dacă marcajul de Capricorn zice să stai mai potolit, mai liniştit, Leul totuşi vrea să fie vizibil.

Mercur intră în Vărsător tot pe 14 februarie şi agită lucrurile. Comunică mai deschis, suntem sociabili şi e foarte bine şi pentru cei care sunt singuri, nu doar pentru cei care sunt într-o relaţie.

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor. Recomandări pentru cei singuri

Berbec / ascendent în Berbec

Conjuncţia aceasta se petrece în casa a 10-a. E foarte bună profesional, dar noi aici vorbim de relaţii, de iubire. Ştii ce ai putea să faci pe 14 februarie? Să îţi pui cele mai bune haine, cei mai buni pantofi, să ieşi în lume, să te iei în serios, să îţi cumperi un bilet la un film, să mergi la cel mai scump restaurant, să îţi cumperi ceva de calitate. Totul trebuie luat foarte în serios. Încearcă să ieşi în evidenţă cu ce poţi tu, indiferent dacă mergi la serviciu sau în oraş. Pune-ţi haina cea mai bună şi foloseşte-te de puterea şi de energia pe care o ai. Gândeşte-te la cum ar fi fost dacă ai fi avut un partener. Ce ţi-ar fi plăcut să facă pentru tine de Ziua Îndrăgostiţilor? Să te scoată la film, să te ducă la un restaurant. Dar nu oricum! Totul trebuie să fie de calitate şi cu mult bun gust. Indiferent dacă sunteţi femeie sau bărbat, luaţi-vă în serios pe 14 februarie.

Taur / cei cu ascendent în Taur

Păi, ca să nu vă simţiţi foarte singuri şi să nu vă apuce frustrarea că alţii au relaţii şi voi nu aveţi, vă recomand să faceţi o plimbare pe 14 februarie. Conjuncţia Venus - Marte se petrece în casa a 9-a, care ţine de drumuri, de călătorii, de alte culturi, de cunoaştere, de expansiune. Deci, nu staţi acasă pe 14 februarie. Poate după ce ieşiţi de la serviciu, faceţi o plimbare în parc sau vă planificaţi o călătorie. Poate să fie o zi minunată în care cumpăraţi bilet să plecaţi undeva sau în care să căutaţi informaţii despre o viitoare călătorie. Ori, de ce să nu vă faceţi un cadou înscrierea la un curs? E o zi bună şi pentru o vizită. Poate aveţi un prieten care este şi el singur şi îl vizitaţi, vă uitaţi la un film romantic, beţi un vin fin, mâncaţi ceva delicios, aşa cum vă place vouă. Deci, puteţi să folosiţi ziua aceasta într-un mare fel!

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Conjuncţia Venus - Marte e în casa a 8-a. Puteţi să fiţi buni cercetători, să căutaţi mistere, enigme, să citiţi, să vă interesaţi de aceste aspecte. Mercur este în casa a 9-a. Gândiţi-vă la persoanele cu care nu aţi mai vorbit de mult timp. Gândiţi-vă pe cine puteţi să sunaţi, mai ales oameni pe care nu îi vedeţi zi de zi. Discutaţi, întrebaţi, sunaţi. Nu staţi să treacă timpul pur şi simplu pentru că o să vă supăraţi, o să vă enervaţi. Mai bine vorbiţi la telefon, daţi mesaje, scrieţi mailuri, bileţele, citiţi. Ştiţi ce? Oferiţi-vă cât mai mult hrană spirituală.

Rac / cei cu ascendent în Rac

V-aş recomanda să vă cumpăraţi ceva. Luna se apropie de casa a II-a, se apropie de o Lună Plină, plus că vorbim de conjuncţia Venus - Marte în casa a 7-a. Voi chiar aveţi nevoie de cineva. Şi dacă sunteţi singur, nu contează că nu e un partener lângă voi. Puteţi să vă răsfăţaţi, puteţi să vă cumpăraţi o prăjitură, să vă gătiţi, să mâncaţi ceva ce nu aţi mâncat niciodată, să luaţi o reţetă să o încercaţi şi toate simţurile să fie stimulate. Orice ban cheltuit pentru voi pe 14 februarie este iubire de sine şi o să vă ajute enorm. Contează mult să vă răsfăţaţi.

Leu / cei cu ascendent în Leu

Voi trebuie să vă expuneţi pentru că Luna intră în semnul vostru şi aveţi nevoie de scenă. E adevărat că aspectele zilei predispun la multă muncă, dar trebuie să vă expuneţi, să vă luaţi nişte bijuterii, să ieşiţi în lume, să ciocniţi un pahar cu cineva. poate vă găsiţi alţi prieteni singuri sau să ieşiţi cu colegii singuri. Chiar v-ar prii. S-ar putea să vă distraţi chiar mai bine decât cei care sunt într-o relaţie.

Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Ei, aici e aici pentru că avem în casa a 5-a atât de multe aspecte. Eu în locul vostru aş desena, mi-aş lua un joc, un rebus, un board game. Aş ieşi cu prietenii singuri şi m-aş duce să fac o serată de jocuri sau aş lua o aplicaţie să mă joc toată ziua. Sau aş căuta un workshop. Ceva de olărit, de desenat, de pictat, de construit, de grădinărit, de aranjamente florale, de orice vă place vouă. Conjuncţia Venus - Marte este în casa a 5-a şi Luna este în casa a 12-a, adică lucruri la care nu v-aţi fi gândit altă dată, dar sunt zile din acestea în care să nu staţi să vă plângeţi că sunteţi singuri. V-ar prii să vă jucaţi.

Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Nicăieri nu e mai bine ca acasă, mai ales în jurul datei de 14 februarie. Este o zi bună să vă schimbaţi lenjeria, să vă luaţi flori, să vă gătiţi bine. Poate primiţi o vizită. Dar dacă sunteţi singuri şi vreţi să vă simţiţi bine şi să nu vă supăraţi, staţi acasă şi faceţi lucrurile care vă plac cel mai mult. O baie parfumată, un vin delicios, vă uitaţi la un film din confortul casei. Totul trebuie să fie cât mai liniştit în jurul vostru. Poate vă luaţi un acvariu, poate vă luaţi o plantă. Acasă e cel mai bine pentru voi. Faceţi în aşa fel încât să nu munciţi mai mult doar în ideea că nu aveţi cu cine să ieşiţi, ci petreceţi mai mult timp acasă, în confortul casei voastre.

Scorpion / cei cu ascendent Scorpion

Dacă sunteţi singuri, vă recomand să vă fâţâiţi mult, să vă plimbaţi prin magazine, prin biblioteci sau pe magazinele online. Deci, dacă vreţi să nu simţiţi că sunteți singuri de Sfântul Valentin, voi plimbaţi-vă, plecaţi mai devreme de la serviciu şi mergeţi în toate magazinele. Sau online. E o zi bună în care să sunaţi oamenii cei mai dragi, verişorii, vecinii. Poate vă întâlniţi cu un vecin pe stradă şi staţi la o discuţie şi astfel, vă veți simţi mai bine în pielea voastră. Deci, mergeţi prin magazine. Poate aţi aşteptat să fie ceva la reducere şi vă şi cumpăraţi ceva. Comunicaţi cu oameni, sunaţi, scrieţi. Mai sunt şi alţii singuri ca voi şi poate au nevoie de discuţii. Gândiţi-vă că Luna este în casa a 10-a. Nu e o zi în care trebuie să staţi în carapacea voastră. Din contră, trebuie să vă plimbaţi cât mai mult.

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Aici vorbim doar despre cheltuieli. Voi dacă sunteţi singuri şi aveţi nevoie să vă simţiţi bine, trebuie să cheltuiţi. E un shopping emoţional. Dacă mergeţi şi vă luaţi ceva, uitaţi şi de faptul că sunteţi singuri, uitaţi şi de alte traume din punct de vedere romantic. Efectiv, orice v-aţi cumpăra pe 14 februarie, vă va transforma. E important să vă iubiţi voi. Vă recomand să nu fiţi zgârciţi şi să vă permiteţi să daţi poate cu 10% în plus pe ceva. Eu zic să vă jucaţi puţin cu banii sau poate faceţi investiţii, mutaţi banii dintr-un cont în  altul. Vă daţi importanţă din punct de vedere financiar. Puteţi să staţi să vă gândiţi că da, este Sfântul Valentin, toată lumea face şi drege, dar ce, eu nu pot să îmi cumpăr o pereche de cercei? Nu trebuie să fie ceva scump, dar să vă răsfăţaţi. Deci, dacă vreţi să vă simţiţi bine, trebuie să cheltuiţi.

Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Şi pentru doamne, şi pentru domni, dacă sunteţi singuri, eu mi-aş planifica o vizită la un salon. Fie să, mă tund, să îmi îngrijesc, să îmi fac un tratament cosmetic, orice. Nu trebuie să vă duceţi neapărat pe 14 februarie, dar puteţi planifica, puteţi rezerva, puteţi căuta cel mai lăudat stilist. Cu Venus şi cu Marte în semnul vostru, este cel mai simplu lucru de făcut ca să vă simţiţi bine. Apoi, trebuie să vă faceţi prezenţa simţită oriunde: să vă sunaţi familia, să vă implicaţi la serviciu, să atrageţi privirile spre voi. Trebuie să fiţi prezenţi şi nu ar strica şi nişte sport cu Marte în semnul vostru. Cine să ne facă fericiţi dacă nu endorfinele? Chiar şi în casă vă puteţi pune un clip pe Youtube şi începeţi un joc, un dans. O să vă bucure. Lăsaţi-i pe alţii, bucuraţi-vă de voi!

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Somn! Somn, masaj, meditaţie, stat în casă, stat întinşi, odihnă, aromaterapie şi vă simţiţi iubiţi, vă bucuraţi, vă uitaţi la un film romantic în tăcere. Voi, ca să vă simţiţi bine pe 14 februarie, nu trebuie să staţi în aglomeraţie, nu trebuie să staţi cu lume, nu trebuie să staţi cu nimeni. Trebuie să staţi cu voi, în linişte, în intimitate, să dormiţi, să vă odihniţi, să visaţi, să meditaţi și să vă rugaţi. Dacă puteţi să mergeţi să staţi undeva pe vârful muntelui, ce bine ar fi. Oricum sunteţi singuri. Dar dacă nu se poate, în căsuţa voastră e cel mai bine.

Peşti / cei cu ascendent în Peşti

Dacă sunteţi singuri şi aveţi şi nişte prieteni care sunt și ei singuri, nu ezitaţi să îi contactaţi. Ieşiţi cu toţii, planificaţi. Restaurantele sunt pline de cupluri? Găsiţi alte localuri sau luaţi o cafea la pachet şi mergeţi la o plimbare prin parc. Relaţia cu prietenii e foarte importantă pentru aceia dintre voi care sunt singuri pentru că vă veţi înţelege, veţi empatiza, vă veţi tolera altfel, vă veţi povesti iubirile voastre trecute, traumele în dragoste, le veţi împărtăşi, le veţi înţelege. Deci, aveţi nevoie de discuţii cu prietenii. Puteţi să faceţi un videocall, nu trebuie neapărat să fie offline. Poate printre prietenii ăştia este şi cineva de care vă place, dar încă nu sunteţi foarte convinşi şi poate vreţi mai întâi să discutaţi aşa, ca de la prieten la prieten, să vă daţi seama de mai multe lucruri.

Urmăreşte aici emisiunea specială de Sfântul Valentin, prezentată de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel