Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor pentru fiecare ZODIE / ascendent. Valentine's Day sub influenţa lui Venus şi Marte

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor pentru fiecare ZODIE / ascendent. Valentine's Day sub influenţa lui Venus şi Marte (sursa foto: Adryan RA / Unsplash)
Horoscop Ziua Îndrăgostiţilor pentru fiecare ZODIE / ascendent. Valentine's Day sub influenţa lui Venus şi Marte (sursa foto: Adryan RA / Unsplash)

Ziua Îndrăgostiţilor este un prilej superb pentru a ne celebra iubirea, mai ales cu două aspecte astrologice care vor aduce foc şi pasiune la propriu şi la figurat. Ne referim aici la mult-aşteptata conjuncţie Venus - Marte în Capricorn, care va avea loc chiar pe 14 februarie. Tot de Valentine's Day, Mercur intră în Vărsător, iar Luna intră în semnul Leului Pe 16 vom avea parte de o Lună Plină în toată splendoarea, ale cărei efecte se vor face simţite mai devreme, întrucât îşi va trimite "razele" strălucitoare şi către Chiron, cometa vindecării. Astfel, pe lângă strălucirea, opulenţa şi îndrăzneala oferită de semnul Leului şi conjuncţia Venus - Marte, vom avea şi ocazia să ne vindecăm rănile vechi în dragoste. Tot ce trebuie să faci, este să planifici acea noapte grozavă în doi şi să laşi Universul să se ocupe de restul detaliilor. Astrologii citaţi de Cosmopolitan.com ne oferă previziunile generale pentru fiecare zodie / ascendent pentru Ziua Îndrăgostiţilor:

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru BERBEC

Orice ar fi, nu ai cum să nu te distrezi când ai Luna în Leu fix în zona de dragoste a hărţii tale! Oricât de ocupat eşti cu munca, eşti gata să te laşi purtat de energia romantică a acestei sărbători, aşa că nu mai sta pe gânduri şi stabileşte nişte planuri cu partenerul sau partenera de cuplu. Dacă eşti singur de Valentine's Day, astrologul Daniela Simulescu a venit cu propunerea perfectă pentru tine. (Citeşte AICI)

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru TAUR

"Astro-vremea" de Ziua Îndrăgostiţilor anunţă clipe fierbinţi pentru tine. Cine romantice la lumina lumânărilor, jocuri erotice, masaje, tot tacâmul! Distracţie plăcută! Dacă eşti singur, nu te întrista! Avem şi pentru tine ceva. (Citeşte AICI)

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru GEMENI

Pentru tine, conversaţia este cheia spre inima ta şi abilităţile tale de comunicare vor fi ascuţite de intrarea lui Mercur în Vărsător. Nimeni nu te la întrece la cuvinte! S-ar putea să ai parte şi de conversaţii serioase de cuplu, dar nimic care să te sperie. Dacă eşti singur, s-ar putea ca în această perioadă să simţi nevoia să te conectezi cu cineva, dar până atunci, iată AICI nişte sfaturi ca să petreci Valentine's Day aşa cum se cuvine, chiar şi fără o persoană specială lângă tine.

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru  RAC

O zi memorabilă pentru tine, mai ales că evenimentele astrologice de pe 14 februarie vor lumina casa a 7-a a parteneriatelor. Poate fi momentul să treci la următorul pas în relaţia de cuplu. Dacă eşti singur, sunt şanse ca statusul tău relaţional să se schimbe sau să întâlneşti un colaborator pe plan profesional, întrucât Venus guvernează şi banii. Dar dacă vrei neapărat să petreci cumva Valentine's Day şi nu ai o relaţie, iată AICI recomandările astrologului Daniela Simulescu special pentru tine!

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru LEU

Nu dispera că ai orarul de muncă încărcat. Încă e timp să strecori acolo un plan pentru tine şi partenerul tău. Nu e ca şi cum ai de ales când ai Luna în semnul tău acum şi te obligă să îţi pui sentimentele pe primul plan. Fie că eşti singur sau nu, s-ar putea să te trezeşti cu mesaje de la cineva din trecutul tău amoros. Înainte de toate, adu-ţi aminte de ce este în trecut şi apoi mai gândeşte-te dacă merită timpul tău preţios din această zi. Este o energie pe care nu trebuie să o oferi oricui. Pentru nativii Leu celibatari, avem propuneri speciale de Valentine's Day chiar AICI.

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru FECIOARĂ

O seară superbă pentru tine, în care poţi să îţi pui la lucru abilităţile tale de organizare, planificare şi atenţia ta ascuţită la detalii pentru a recrea una dintre primele întâlniri de cuplu dintre tine şi partenerul tău. Conjuncţia Venus - Marte vor veni cu artificiile în zona de relaţii a hărţii tale. După ce planifici toate detaliile aşa cum îţi place, lasă-te purtat de val şi simte-te bine. O meriţi! Nu am uitat de cei singuri. Te invităm AICI pentru propuneri pe placul tău!

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru BALANŢĂ

După o perioadă în care astrele ţi-au tot oferit inspiraţie şi resurse pentru a-ţi amenaja spaţiul aşa cum îţi place, de Valentine's Day eşti încurajat acum să te bucuri de munca ta şi să organizezi o seară romantică la tine acasă, în intimitate şi confort. Dacă eşti singur... Citeşte AICI.

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru SCORPION

Eşti favorizat de astre în ultima perioadă, iar Valetine's Day nu va face excepţie pentru tine. Poţi să rezervi masa la acel restaurant luxos şi să îţi pui în valoare abilităţile de cucerire prin conversaţie. Şi chiar dacă eşti singur, menţine energia aceasta şi foloseşte-o altfel. Iată AICI cum!

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru SĂGETĂTOR

Este o seară romantică şi melancolică ce te încurajează să porţi conversaţii dulci, profunde şi să depănaţi amintiri sau să vă povestiţi evenimente interesante in vieţile voastre. Puteţi să faceţi acest lucru acasă, la un restaurant sau chiar în drumul vostru spre o călătorie. Nu i-am uitat nici pe cei singuri! Pentru voi, propunerile sunt chiar AICI!

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru CAPRICORN

Când Venus şi Marte îşi dau întâlnire de Valetine's Day chiar în semnul tău, eşti mai mult decât avantajat. Cei doi aştri importanţi vor pune pe masă posibilitatea unui angajament serios în relaţie, ceea ce ştim că îţi place. Sau poţi atrage potenţiali parteneri. Dar orice ar fi, simte-te bine! Da! Chiar şi cei singuri se pot bucura. Iată AICI cum!

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru VĂRSĂTOR

Poate simţi că este ceva în aer şi intuiţia ta nu greşeşte. Soarele se află încă în semnul tău, iar de pe 14 februarie va fi şi Mercur. Te poţi aştepta la evenimente şi întâlniri care par a fi destinate, legături ce vor fi de lungă durată. Fii cu ochii în patru. Bineînţeles, nu putem lăsa Vărsătorii singuri fără idei de petrecere în propriul lor sezon. AICI e cadoul vostru! Distracţie plăcută!

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor pentru PEŞTI

Ţi se aprinde sufletul când vorbeşti cu oameni care au idei asemănătoare cu ale tale. Tu şi partenerul tău oferiţi acea imagine de cuplu perfect la care aspiră oricine. Cei singuri au şanse să cunoască pe cineva, dar trebuie să iasă în faţă. Şi avem AICI sugestiile perfecte!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel