Horoscopul 2022 pentru zodiile de FOC. Relaţiile amoroase vor fi puse sub LUPĂ! Semnul care trebuie să facă un pas înapoi

astrosens Team | Dată: 23 aug, 11:35 | Categorie: Horoscop anual
Horoscopul 2022 pentru zodiile de FOC. Relaţiile amoroase vor fi puse sub LUPĂ! Semnul care trebuie să facă un pas înapoi (captura video Youtube)
Horoscopul 2022 pentru zodiile de FOC. Relaţiile amoroase vor fi puse sub LUPĂ! Semnul care trebuie să facă un pas înapoi (captura video Youtube)

Horoscopul 2022 pentru zodiile de foc va prevede schimbări de 'foc' şi decizii pe plan emoţional pentru aceste semne. Este anul în care focul trebuie să purifice relaţiile din viaţa lor şi să o ia de la capăt sau să întărească relaţiile care trec testul, chiar dacă nu este confortabil. Cert este că Berbecii, Leii şi Săgetătorii nu mai pot fugi la nesfârşit de aceste momente şi vor trebui să se uite foarte atent la oamenii din jurul lor, de la partenerii de cuplu, prieteni şi chiar membri ai familiei.

Horoscop 2022 Berbec (şi cei cu ascendent în Berbec)

Primul lucru de reținut este acela că, în 2022, vei fi nevoit să faci un pas înapoi. Cel puțin până pe 11 mai.  Exact ce nu îi place unui nativ Berbec, nu-i așa?

Anul începe cu Venus retrogradă și se termină cu Marte retrograd. Ce înseamnă asta? Că în prima parte a anului, recomandabil ar fi să îți rezolvi problemele relaționale, să scapi de persoanele toxice din viața sau să decizi să nu te mai implici în relații cu persoane indisponibile. Ai timp suficient până în martie să îți dai seama dacă partenerul este ceea ce trebuie și dacă merită să faci următorul pas cu el. Dacă nu vei simți asta, ei bine află faptul că relațiile începute după Venus retrogradă sunt mult mai autentice și sănătoase. Depinde doar de tine dacă vrei să dai putere altora sau dacă vrei să te tratezi cu respect.

Citeşte horoscopul complet pentru Berbec aici: Horoscop Berbec 2022

 

Horoscop 2022 Leu (şi cei cu ascendent în Leu)

În 2022 îți vei da seama dacă în 2021 ai luat decizia cea mai bună pe plan personal. Saturn va rămâne tot anul în casa a 7-a a relațiilor, deci vei te vei confrunta cu adevărul gol-goluț, fie că îți convine sau nu. Sau nu vei mai putea fugi de oficializarea/ruperea unei relații. Lui Saturn nu îi plac deloc jumătățile de măsură și îți va oferi destule provocări și teste până când te vei maturiza. Iubirea nu este obiectivă, însă tu poți deveni. În orice caz, și dacă iei o decizie, să știi că implementarea va dura destul de mult. Poți, de asemenea, să decizi să rămâi singur o perioadă. Vei avea nevoie de iubire, însă nu mai vrei să accepți pe oricine. Oricare ar fi situația, răbdarea îți va fi răsplătită.

Citeşte horoscopul complet pentru Leu aici: Horoscop Leu 2022

 

Horoscop 2022 Săgetător (şi cei cu ascendent în Săgetător)

În 2022 vei primi extemporal de la astre, vor dori să verifice dacă ți-ai învățat lecțiile din 2021. Dacă vei trece testul, vei începe să îți construiești o nouă fundație: o altă carieră, o relație sau o casă/familie. În funcție de maturitatea afișată, vei primi “cărămizile” necesare pentru fiecare “etaj”. Și totul începe, să știi, de la stabilitatea ta emoțională, de la acceptarea propriului adevăr și nu fuga după idealurile altora. Multitudinea evenimentelor familiale, majoritatea apărută pe neașteptate, îți va da viața peste cap. Dar vei găsi puterea interioară să treci peste orice și să transformi orice criză într-o oportunitate.

Din 20 august și până la finalul anului, Marte va tranzita casa a 7-a, a relațiilor. Te poți reconecta cu un fost partener, poți începe o relație nouă sau rupe una care se va demonstra superficială.

Citeşte horoscopul complet pentru Săgetător aici: Horoscop Săgetător 2022

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite