Horoscopul banilor mai 2023. Tensiuni și pierderi financiare pentru unele zodii

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Află cum vei sta la capitolul finanțe în această lună. Trebuie să știi că unele planete și tranzitul lor prin anumite case sunt responsabile de pierderi sau câștiguri la nivel financiar.

Anul acesta, există aspecte astrologice favorabile când vine vorba de finanțe. Există zodii care pot atrage banii ușor, dar și nativi care vor avea adevărate provocări.

Sunt niște tranzite cheie din punct de vedere financiar. Cel mai important este, fără dubii, cel al lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul Taurului, cel al banilor. Va avea loc între 16 mai și până în mai 2024.

Avem nevoie de planuri clare și serioase, nu de scheme ilegale sau de metode de îmbogățire rapidă. Cu Jupiter în Taur, putem să atragem norocul atunci când facem acte de caritate. Când suntem generoși, față de noi înșine sau față de cei din jur. Dar nu trebuie să epatăm. Exagerările sunt de evitat.

Să nu uităm nici de Uranus! Planeta tehnologiei și a surprizelor o să tranziteze același semn al Taurului, până în 2026! Este cel care aduce surprize, nonconformism, dar și lumină, autenticitate, revoluție și inovație.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pe plan financiar, nativii Berbec vor avea suișuri și coborâșuri în luna mai. Se descurcă onorabil cu banii, dar câștigurile lor nu sunt așa cum se așteptau. Totodată, s-ar putea și să cheltuie pe măsură, mai ales că tind să își cumpere tot felul de obiecte costisitoare. 

Spre final de lună, este posibil ca o parte din acești nativi să își dorească să facă niște economii sau să pună accent pe alte câștiguri. Cei care au afaceri pot cunoaște o competiție acerbă.

Taur/Ascendent în Taur

În ceea ce privește finanțele, nativii zodiei Taur ar putea considera că această lună este puțin provocatoare. Începutul lunii va fi relativ normal, dar după 16 mai, cheltuielile lor ar putea crește. Pot exista fluctuații și diferite întârzieri în chestiunile financiare.

Există o mare probabilitate a unor cheltuieli medicale suplimentare. Economiile nu vor fi prea prezente, dar partea bună este că vei putea sa pui bani deoparte, doar dacă vrei. Oamenii de afaceri trebuie să fie precauți, deoarece sunt indicate unele pierderi.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Se anunță vești mai bune pentru Gemeni. Prima parte a lunii mai poate fi profitabilă pe plan financiar. Dar apar și cheltuieli însemnate. Unele sume s-ar putea îndrepta către educația și activitățile copiilor. Ai putea să câștigi niște bani în plus, dar și să economisești.

Poți primi diferite cadouri sau chiar moșteniri la care nu te așteptai. Se anunță profituri și pentru cei care sunt antreprenori.

Rac/Ascendent în Rac

Racii trebuie să fie precauți cu banii în a cincea lună din an. Pot apărea unele pierderi pe plan financiar, dar și cheltuieli mari, la care nu te așteptai. Fii foarte atent dacă vrei să investești anumite sume. Este indicat să nu împrumuți bani în această perioadă, dar și să reduci cheltuielile la minimum.

Leu/Ascendent în Leu

Leii ar putea câștiga bani în plus în luna mai, pentru că astrele sunt favorabile. S-ar putea să primești o mărire de salariu la locul de muncă, iar acest aspect te bucură, fiindcă vine pe neașteptate. Partea de parteneriate nu este prosperă, așa că pune totul pe pauză momentan.

Ai putea să îți faci diferite strategii și să planifici bine sumele de bani, înainte de a le investi. Chiar dacă se anunță vești bune, pune și niște bani deoparte.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cum se anunță horoscopul banilor pentru Fecioare? Ai câteva suișuri și coborâșuri în această lună. Ai face bine să îți planifici atent cheltuielile, pentru că în prima jumătate a lunii poți rămâne ușor fără sume importante. O planificare atentă a finanțelor te poate ajuta în ultima parte a lui mai.

Este adevărat că va trebui să și muncești pe măsură pentru orice ban în plus. Ai face bine să nu apelezi la împrumuturi, mai ales dacă nu sunt cu adevărat esențiale. În afaceri, fii foarte precaut cu finanțele.

Balanță/Ascendent în Balanță

Persoanele născute sub semnul Balanței au multe cheltuieli în această lună, deși primele două săptămâni se anunță prospere. Ești capabil să îți gestionezi cheltuielile și poate chiar să pui niște bani la ciorap. Dacă ai afaceri, pot apărea profituri. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Din punct de vedere financiar, Scorpionii au și câștiguri, dar și pierderi. S-ar putea să apară niște câștiguri la care nici nu te așteptai, deși cheltuielile personale vor crește considerabil. Pentru cei care au afaceri, sunt vești bune. Evită să împrumuți bani, dar și să oferi anumite sume. Fii mai conservator cu banii și cu cheltuielile.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Este o luna bună pentru finanțele tale. Poți câștiga banii mai ușor, economisești și faci investiții favorabile. Dacă vrei să investești în acțiuni sau anumite proprietăți, urmează o perioadă cu succes.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pentru nativii acestui semn solar este o lună potrivită. Nu vei sta rău cu banii, dar nici cel mai bine. De asemenea, încearcă să nu oferi bani în dreapta și în stânga, pentru că s-ar putea să nu îi vezi atât de repede înapoi. Sunt de așteptat și unele pierderi, așa că nu face nicio investiție riscantă. Fii atent la toate documentele pe care le semnezi.

Dacă ai afaceri, fii atent. Nu te aventura cu investițiile și cheltuielile. Un pic de moderație nu strică.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pentru persoanele cu zodia Vărsător, finanțele vor fi medii. În primele două săptămâni se vor vedea unele profituri și câștiguri financiare. Nativii trebuie să fie extrem de atenți în ultimele două săptămâni ale lunii. Fii atent în cheltuirea banilor, deoarece există șanse de pierdere.

Nativii care fac afaceri ar putea avea o perioadă dificilă după 16 mai. Unele obstacole pot duce la pierderi. Trebuie să fii extrem de atent cu banii tăi.

Pești/Ascendent în Pești

Te vei simți confortabil în a doua jumătate a lunii. Prima jumătate va presupune multă muncă grea și stres, iar randamentul ar putea fi mai mic, iar cheltuielile vor fi mai mari decât te așteptai.

Dacă tranzacționezi anumite sume, poți câștiga și vei da randament. Dar stai departe de investiții și cheltuieli prea mari. Spre final de lună, te poți aștepta la unele câștiguri.

Vezi și: PATRU zodii care au început în forță luna mai. Ce surprize le pregătesc astrele? „Planurile ți se dau peste cap!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel