Horoscopul iubirii în iunie 2022. Gemeni/ Ascendent în Gemeni. „Romantici incurabili”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă: Pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne-a pregătit „hitul verii”. Deschidem sezonul cald cu cel mai frumos sentiment din lume: iubirea. Cu toate formele ei, influențată în special de Venus, dar și de Marte, cu aspecte importante în ceea ce privește influențele lui Jupiter și ale lui Saturn, iubirea vine și ne face viața mai frumoasă, atât timp cât nu o „târâm” pe „tărâmuri toxice”. Cum va fi iubirea pentru Gemeni sau cei cu Ascendentul în Gemeni în iunie 2022? Citiți mai jos!

Vitalitate, poftă de viață, ieșiri și multe evenimente, însă chiar dacă întâlniți oameni acolo, încercați să nu vă implicați prea mult în relațiile cu ei, nu vă aruncați cu totul, nu este încă momentul pentru asta. 

Aspectele principale ale lunii iunie din punct de vedere relațional:

Sunt câteva aspecte pe care le așteptăm de mult timp și fie că suntem sau nu într-o relație, ne vom putea bucura de puterea și de influența lor. Să nu uităm că horoscopul iubirii se referă și la momentul în care rupi o relație toxică în care nu mai are rost de mult timp să rămâi. Poți să faci un pas către a te elibera.

Vara lui 2022 se deschide cu „arome blânde”, mai ales având în vedere că în vara lui 2023 Venus va fi retrogradă în Leu în conjuncție cu Lilith și în careu cu Uranus, „prăpăd”, dar până atunci, ne putem ajute pe noi înșine construind solid și cu sinceritate relațiile pe care le avem. 

Până pe 21 iunie aveți șanse foarte mari să faceți schimbări în viața noastră și să vedeți către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni, chiar în semnul vostru, o să vreți schimbare, o să vă doriți să învățați mai mult, să diversificați și chiar să fiți mai sociabili decât de obicei, iar asta s-ar putea să dăuneze relației în care sunteți, mai ales cu Marte în Berbec. 

După 21 iunie o să trecem de la dorința de schimbare a Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. 

Venus, cea care reprezintă tot ce este legat de feminitate, frumusețe, relații, plăcere stă în Taur până pe 23 iunie, apoi intră în semnul vostru și vă aduce super poftă de flirt și de aventuri. După 23 iunie sunteți și mai vorbăreți, mai aventuroși, mai glumeți, adică vine un tranzit nemaipomenit pentru perioada verii cu chef de distracție, de evenimente și petreceri. Flirtul va fi la tot pasul! 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Romantici incurabili, visare, dar și dezamăgiri

Pentru cei care sunt într-o relație:

Dacă Luna Nouă de pe 30 mai a fost în semnul vostru, Luna Plină de pe 14 iunie va fi în semnul vostru opus, Săgetătorul. Luna aceasta este mai degrabă despre a vă plânge, s-ar putea să vă aducă niște dezamăgiri în dragoste, niște lucruri la care poate că nici nu v-ați gândit. Dacă sunteți într-o relație, aveți mare grijă la cât timp petreceți cu prietenii și cât timp cu partenerul, deoarece vi se vor scoate ochii. „De ce sunt alții mai importanți ca mine, asta veți auzi zi de zi”.

Grijă mare aveți pe 14 iunie și în jurul datei de 14 iunie când s-ar putea întâmpla anumite evenimente neplăcute. La finalul lunii o să vă recăpătați încrederea în voi și lucrurile vor merge mai bine.

Pentru cei singuri:

E o lună bună, însă pentru a vă imagina, pentru a visa, pentru a citi, pentru a vă „mula” pe poveștile celorlalți de dragoste și a vedea ce este de învățat acolo. Veți fi romantici incurabili în luna iunie.

Dacă sunteți singuri și vă doriți pe cineva, nu vă grăbiți în luna iunie. Cu Marte în casa a 11-a, mergeți la evenimente, la nunți, petreceri, aniversări. Vorbiți, comunicați, oferiți tuturor o părticică din cunoștințele voastre, din ce au poveștile voastre proprii de oferit, dar nu vă oferiți încă spre a fi eroii unei drame.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel