Horoscopul iubirii în iunie 2022. Săgetător/ Ascendent în Săgetător. „Ca în filmele romantice”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne-a pregătit „hitul verii”. Deschidem sezonul cald cu cel mai frumos sentiment din lume: iubirea. Cu toate formele ei, influențată în special de Venus, dar și de Marte, cu aspecte importante în ceea ce privește influențele lui Jupiter și ale lui Saturn, iubirea vine și ne face viața mai frumoasă, atât timp cât nu o „târâm” pe „tărâmuri toxice”. Cum va fi iubirea pentru Săgetător sau cei cu Ascendentul în Săgetător în iunie 2022? Citiți mai jos!

Cu Marte și Jupiter în semnul Berbecului, cu siguranță că Săgetătorii se vor bucura de dorință de viață, curaj, prospețime, curaj, noutate. Chiar și furia pe care o vor simți deseori va fi combustibilul principal în a pune pe roate unele proiecte. Însă prezența acestora în casa a 5-a, le transformă viața într-un roman al bucuriei. 

Aspectele principale ale lunii iunie din punct de vedere relațional:

Sunt câteva aspecte pe care le așteptăm de mult timp și fie că suntem sau nu într-o relație, ne vom putea bucura de puterea și de influența lor. Horoscopul iubirii se referă și la momentul în care rupi o relație toxică în care nu mai are rost de mult timp să rămâi. Poți să faci un pas către a te elibera.

Vara lui 2022 se deschide cu „arome blânde”, mai ales având în vedere că în vara lui 2023 Venus va fi retrogradă în Leu în conjuncție cu Lilith și în careu cu Uranus, „prăpăd”, dar până atunci, ne putem ajute pe noi înșine construind solid și cu sinceritate relațiile pe care le avem. Până pe 21 iunie avem șanse foarte mari să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili. După 21 iunie o să trecem de la dorința de schimbare a Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. 

Venus, cea care reprezintă tot ce este legat de feminitate, frumusețe, relații, plăcere stă în Taur până pe 23 iunie, apoi intră în semnul Gemenilor. Așa că dacă în prima parte a lunii ne bucurăm de viață, vrem plăcere și mici rutine „îndestulătoare”, după 23 iunie suntem mai vorbăreți, mai aventuroși, mai glumeți. Un tranzit nemaipomenit pentru perioada verii! Vom avea chef de distracție, de evenimente și petreceri. Flirtul va fi la tot pasul! Cuvintele vor deveni săgețile lui Cupidon. 

Marte arată sexualitatea, pasiunea, forța, energia și stă în Berbec toată luna. Marte poate fi consumat prin sport sau în dormitor, însă poate să vă și aducă multe conflicte din punct de vedere relațional. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru cei singuri, dar și pentru cei care sunt într-o relație:

Viața voastră amoroasă este plină de scântei, artificii, iubire peste tot, inimioare, cum să mă îmbrac, cum să arăr când ies în oraș astfel încât să fiu văzut și admirat, la ce evenimente să mă duc. Pentru toți cei cu marcaj de Săgetător apare nevoie de visare, dorință de flirt, căutați ocazia de a vă simți atractivi.

Chiar dacă sunteți într-o relație, aveți nevoie să fiți admirați, să flirtați, să vă uitați în jurul vostru și să vedeți cine anume vă place. Simțiți nevoia să fiți răsfățați, să participați la petreceri, să vă fie viața o mare distracție în care mergeți în pas de dans. 

Descoperiți propria senzualitate sau redescoperiți relația cu trupul vostru căruia îi acordați mai multă atenție decât de obicei. 

Luna iunie este excelentă și pentru cei care își doresc copii, e un moment bun pentru a concepe, dar și pentru cei care au copii, pot avea o relație extraordinară cu aceștia. 

Cei cu marcaj de Săgetător care nu se simt îndrăgostiți în iunie, care nu simt plăcerea de a trăi, care nu profită de tot ce le dau astrele, înseamnă că greșesc undeva, ar trebui să vadă dacă sunt pe calea pe care ar trebui să fie, de fapt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel