Horoscopul iubirii în iunie 2022. Taur/ Ascendent în Taur. „Iubirea de sine”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne-a pregătit „hitul verii”. Deschidem sezonul cald cu cel mai frumos sentiment din lume: iubirea. Cu toate formele ei, influențată în special de Venus, dar și de Marte, cu aspecte importante în ceea ce privește influențele lui Jupiter și ale lui Saturn, iubirea vine și ne face viața mai frumoasă, atât timp cât nu o „târâm” pe „tărâmuri toxice”. Cum va fi iubirea pentru Tauri sau cei cu Ascendentul în Taur în iunie 2022? Citiți mai jos!

Taurii ar trebui să fie foarte atenți dacă revin parteneri din trecut și să nu intre în relații toxice iar și iar. Marte în casa a 12-a poate să îi predispună la tot felul de situații neplăcute în care se vor afla lucruri despre ei, lucruri pe care ar fi vrut să le țină ascunse. 

Aspectele principale ale lunii iunie din punct de vedere relațional:

Trebuie să ținem minte că horoscopul iubirii se referă și la momentul în care rupi o relație toxică în care nu mai are rost de mult timp să rămâi. Poți să faci un pas către a te elibera.

Vara lui 2022 se deschide cu „arome blânde”, mai ales având în vedere că în vara lui 2023 Venus va fi retrogradă în Leu în conjuncție cu Lilith și în careu cu Uranus, „prăpăd”, dar până atunci, ne putem ajute pe noi înșine construind solid și cu sinceritate relațiile pe care le avem. 

Până pe 21 iunie avem șanse foarte mari să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili. După 21 iunie o să trecem de la dorința de schimbare a Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. 

Venus, cea care reprezintă tot ce este legat de feminitate, frumusețe, relații, plăcere stă chiar în semnul vostru, rămânând în Taur până pe 23 iunie, apoi intră în semnul Gemenilor. O să vă placă ceea ce vedeți în oglindă, o să vă îngrijiți de aspectul vostru fizic. Vă veți simți bine în pielea voastră. Puteți să beți mai mult, să mâncați mai mult, nu vreți să renunțați la nimic.

Marte arată sexualitatea, pasiunea, forța, energia și stă în Berbec toată luna. Marte poate fi consumat prin sport sau în dormitor, însă poate să vă și aducă multe conflicte din punct de vedere relațional. 

Luna plină de pe 14 iunie care se petrece în Săgetător nu va fi prea plăcută. S-ar putea să aflăm că s-au petrecut anumite lucruri, că ni s-au ascuns anumite evenimente sau situații. 

Taur/ Ascendent în Taur

Trezire, schimbare, iubire de sine

Pentru cei care sunt într-o relație:

Nu lăsați trecutul să vă afecteze mai mult decât e cazul. Nu vă mai reproșați, lăsați în urmă ce nu mai poate fi schimbat. Vă supărați pe anumite limite ale voastre, deși voi spuneți că sunt ale partenerului. Nu mai reproșați, nu are rost.

Aveți grijă de propria fericire, de propria iubire. Nu este de ajuns să arătați bine, ci și să vă simțiți bine, să faceți ceea ce vă oferă plăcere. Aveți nevoie de o viață frumoasă.

Pentru cei care sunt singuri:

Este vorba despre iubirea de sine. Ceilalți nu vă vor iubi, nu vor interacționa cu voi, nu vor fi atrași de voi dacă voi nu vă veți iubi pe voi înșivă. Este o tendință pentru unii dintre voi să tot așteptați să se întoarcă niște parteneri. Cu cât veți aștepta mai mult, cu atât veți fi mai dezamăgiți. Venus din semnul vostru se întâlnește cu Nodul Nord, se întâlnește cu Uranus și vă zice: „treziți-vă”.

Vouă vi se pare că sunteți valoroși, că sunteți carismatici, că meritați să fiți prețuiți. O să vă întrebați de ce nu vin oamenii către voi, nu veți înțelege ce se întâmplă. Nu încercați să acoperiți golurile din interiorul vostru cu oameni! Dacă vor veni, vor veni tot cu această lipsă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel