Horoscopul iubirii iunie 2022. Rac/ Ascendent în Rac. „Distracții da, așteptări ba”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne-a pregătit „hitul verii”. Deschidem sezonul cald cu cel mai frumos sentiment din lume: iubirea. Cu toate formele ei, influențată în special de Venus, dar și de Marte, cu aspecte importante în ceea ce privește influențele lui Jupiter și ale lui Saturn, iubirea vine și ne face viața mai frumoasă, atât timp cât nu o „târâm” pe „tărâmuri toxice”. Cum va fi iubirea pentru Rac sau cei cu Ascendentul în Rac în iunie 2022? Citiți mai jos!

Pentru Raci s-ar putea ca zona profesională să „atârne” mai greu decât cea relațională, cel puțin în prima parte a lunii. Pentru că veți simți destul de multă presiune la locul de muncă, s-ar putea ca răbdarea voastră să nu mai fie aceeași în ceea ce privește relațiile amoroase. 

Aspectele principale ale lunii iunie din punct de vedere relațional:

Sunt câteva aspecte pe care le așteptăm de mult timp și fie că suntem sau nu într-o relație, ne vom putea bucura de puterea și de influența lor. Să nu uităm că horoscopul iubirii se referă și la momentul în care rupi o relație toxică în care nu mai are rost de mult timp să rămâi. Poți să faci un pas către a te elibera.

Vara lui 2022 se deschide cu „arome blânde”, mai ales având în vedere că în vara lui 2023 Venus va fi retrogradă în Leu în conjuncție cu Lilith și în careu cu Uranus, „prăpăd”, dar până atunci, ne putem ajute pe noi înșine construind solid și cu sinceritate relațiile pe care le avem. 

Până pe 21 iunie aveți șanse foarte mari să faceți schimbări în viața noastră și să vedeți către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni, o să vreți schimbare, o să vă doriți să învățați mai mult, să diversificați și chiar să fiți mai sociabili decât de obicei. 

După 21 iunie o să trecem de la dorința de schimbare a Gemenilor la nevoia de așezare a voastră, la atașamentele familiale specifice semnului vostru, la lumea interioară și a refugiului specifică Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. 

Venus, cea care reprezintă tot ce este legat de feminitate, frumusețe, relații, plăcere stă în Taur până pe 23 iunie, apoi intră în Gemeni și vă scoate mai mult în oraș. După 23 iunie sunteți și mai vorbăreți, mai aventuroși, mai glumeți.

Rac/ Ascendent în Rac

„Distracție da, așteptări ba”

Pentru cei care sunt într-o relație:

Poate fi o bună lună pentru a scăpa de o relație toxică. Țineți cont că s-ar putea să apară situații mai serioase, poate că evenimentele neplăcute vă vor face să stați față în față cu partenerul și să vedeți ce este de făcut, va trebui să negociați, să participați împreună. Poate că se ivește un divorț, partaj, rezolvați totul comunicând, nu intrați în conflicte.

Totodată, încercați să nu vă plictisiți împreună, faceți tot felul de activități care să vă aducă bucurie. 

Pentru cei singuri:

Poate printre prietenii voștri găsiți o persoană care să vă placă. O să vă supărați, o să vă enervați, că poate cei pe care îi placeți voi sunt deja îndrăgostiți de altcineva. E posibil să repetați anumite tipare transgeneraționale pe care le aveți destul de bine împământenite. Aveți grijă la relațiile cu prietenii, să nu aveți așteptări, dar mai ales să nu îi lăsați voi pe ceilalți să aibă așteptări prea mari de la voi, pentru că s-ar putea să îi dezamăgiți. 

Pentru cei care vor doar distracții, petreceri, aventuri, este o lună extraordinară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel