Horoscopul lunii mai 2022. Ce vor descoperi zodiile de apă?

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Daniela Simulescu ne prezintă în exclusivitate ce anume aduce luna mai pentru zodiile de apă: Rac, Scorpion, Pești.

Zodiile de apă vor fi nevoite să învețe să monetizeze, să culeagă roadele sau să se valorifice mai mult. Jupiter le va pune față în față cu strategiile lor din ultimul an și își vor da seama dacă au făcut ce trebuia. Mulți vor descoperi că au cam lenevit, dar nu este nicio problemă. Marte încă îi va sprijini. Racul, Scorpionul și Peștii vor fi destul de preocupați de rezultate.

Previziunile lunii mai pentru RAC / Ascendent în RAC

Astrologul Daniela Simulescu vă atrage atenția și asupra banilor – investiții, moșteniri, dar și asupra relației pe care o aveți cu copiii voștri sau poate cu părinții voștri, acceptați că nu au cum să gândească precum voi. 

De pe 11 mai, profesional vorbind este momentul vostru. O aveți și pe Lilith în semnul vostru, ea vă provoacă să ieșiți din zona de confort. Foarte mulți dintre voi vă veți poziționa altfel profesional. Nu o să mai țineți capul în jos, o să vă susțineți punctul de vedere. Nu o să fie ușor, dar rezultatele vor fi uimitoare.

Dacă ați vrut o schimbare și nu ați făcut-o, acum e momentul. Luați-vă inima în dinți și treceți la acțiune, asta îî place lui Jupiter în Berbec!

citiți chiar AICI previziunile COMPLETE pentru RACI în mai 2022!

Previziunile lunii mai pentru SCORPION / Ascendent în SCORPION

Este important să vedeți exact care sunt obiceiurile pe care le aveți zi de zi, ce anume faceți în rutina voastră deoarece Jupiter vine și amplifică tot ce este acolo. Dacă munciți mult, veți munci și mai mult, dacă beți trei cafele, o să ajungeți să beți cinci, bine, este un exemplu simplu pentru a putea înțelege că Jupiter poate amplifica ceea ce este nociv. 

Trebuie să vă decideți ce anume vreți să faceți, cum vreți să arate viața voastră și ce credeți că este în regulă să limitați. 

După 10 mai, având în vedere retrogradarea lui Mercur în semnul Gemenilor, vă puteți întâlni cu parteneri din trecut, discuțiile pentru partaj se pot îngreuna.

citiți aici previziunile COMPLETE pentru SCORPIONI în luna mai 2022!

Previziunile lunii mai pentru PEȘTI / Ascendent în PEȘTI

Vă doriți nu doar un loc de muncă mai bun, ci unul care să aibă și mai multe beneficii. Și zona aceasta financiară chiar va fi bine aspectată, însă va presupune și anumite cheltuieli pe care nu le veți simți din prima. 

Eclipsa din data de 16 mai vă aduce în fața unei decizii pe care nu știți cum să o abordați. Nu știți exact ce să faceți. Deși nu vă dați seama încă de la început, această decizie va avea efecte pe termen lung. Veți întoarce problema pe toate părțile și vă veți măcina, vă veți gândi la toate urmările pe care s-ar putea să le aibă. 

Însă toate aceste momente frustrante ne arată pe de o parte, că avem limitele noastre, că nu putem să ne expunem tot timpul stresului și că unele lucruri trebuie lăsate să își urmeze cursul lor.

citiți aici previziunile COMPLETE pentru PEȘTI în luna mai 2022!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel