Horoscopul lunii mai 2022. Zodiile de Aer „printre cele mai avantajate”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce în exclusivitate horoscopul lunii mai pentru zodiile de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător!

Zodiile de aer vor fi printre cele mai avantajate în luna mai. Gemenii, Balanța și Vărsătorul se vor bucura de intrarea lui Jupiter în Berbec. Vor simți că, în sfârșit, pot respira și pot alerga după obiectivele lor. Bineînțeles, nu o vor putea face fără sprijinul partenerilor, prietenilor și grupurilor din care fac parte.

Gemeni / Ascendent în Gemeni 

Fiți alături de comunitatea din care faceți parte, implicându-vă în activități umanitare sau făcând voluntariat. 

Având în vedere că Jupiter va intra în casa a 11-a, veți întâlni mulți prieteni, oameni care să vă placă și care să vă facă să vă simțiți validați și apreciați. 

Așadar, în luna mai lăsați un pic munca mai în spate și aveți grijă de voi înșivă, de ceea ce vă face sufletele fericite, de hobby-urile voastre, de timpul liber și de prietenii alături de care să petreceți clipe prețioase. 

citiți aici previziunile COMPLETE pentru GEMENI în luna mai 2022!

Balanță / Ascendent în Balanță

Veți interacționa cu mulți mai mulți oameni decât până acum. Dar veți întâlni și oameni care să vă ajute, să vă împingă, vor fi oameni care vă vor fi benefici. 

Un aspect extrem de important al Balanțelor în luna mai 2022 este că în sfârșit vor avea curajul necesar să rupă o relație. Balanțele sunt mereu cele care nu au încredere în ceea ce vor să spună și așteaptă mereu de la ceilalți să ia decizia în locul lor, ei bine, de data aceasta cei care doresc să divorțeze vor dispune tot curajul necesar pentru a o face. Jupiter le va da energia de care au nevoie.

Pe de altă parte, dacă relațiile pe care le au Balanțele merg bine, atunci acestea pot fi mai bune, pot fi duse la un super nivel din care toată lumea să aibă de câștigat.

citiți aici previziunile COMPLETE pentru BALANȚE în mai 2022!

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Vestea bună este că Jupiter iese din casa a 2-a și intră în casa a 3-a și mai scăpați de frenezia cheltuielilor, căci ați cheltuit destul de mult în aprilie, nu-i așa?

Odată cu această intrare în casa a 3-a veți avea acces la studii, dar și la mici călătorii. Puteți să călătoriți în orașul vostru sau local, la noi în țară, poate vă hotărâți să participați la un festival. Nu uitați că aceste mici ieșiri vă fac bine, aveți nevoie de mișcare. 

Comunicarea vă priește luna aceasta, aveți vorbele la voi și puteți să faceți bani din asta, mai ales dacă lucrați în vânzări, de exemplu. Aveți capacitatea de a negocia. 

citiți aici previziunile COMPLETE pentru VĂRSĂTORI în luna mai 2022!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel